Video I Rezultat alb la Arad

Dinamo a obținut un punct în deplasare din acestă seară, după 0-0 cu UTA, la Arad. Primul rezultat pozitiv al eleviiilor lui Stoican în Liga 1. „Câinii” au avut două eliminări, iar arădenii au nimerit bara de două ori.

Prima mare ocazie a meciului a venit în minutul 10. Singur cu Cristiano Figueiredo, Dangubic a șutat pe lângă poartă!

În minutul 35, Dangubic a introdus mingea în poartă, dar reușita a fost anulată de asistentul Adrian Vornicu, care a văzut ofsaid la mijlocașul croat în momentul devierii lui Laukzemis. Reluările TV nu i-au dat dreptate oficialului.

Până la pauză, Dinamo a rămas în inferioritate numerică. Marco Ehmann a primit două cartonașe galbene, al doilea în minutul 41, pentru un presupus fault asupra lui Shlyakov, contestat vehement de stoperul dinamovist.

În minutul 64 a venit cea mai mare ocazie a meciului. Roger a șutat violent, dar balonul a lovit bara transversală. În minutul 78, Dinamo a mai avut un jucător eliminat. Alexandru Răuță a văzut al doilea cartonaș galben, pentru o intrare întârziată asupra lui Shlyakov.

În nouă oameni, Dinamo a rezistat fără gol primit și a obținut astfel primul punct în deplasare în acest sezon! UTA a fost foarte aproape de gol în minutul 90+3, când Pierret a respins balonul în bară.

  • ”Câinii” ajung la un total de 13 puncte în 26 de etape, în vreme ce UTA are acum 33 de puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s