Handbal I ”Dulăii” sunt convinși că pot face un meci mare în fața celor de la Barcelona

Dinamo București va întâlni joi, de la ora 19:45, în sala ”Polivalentă” din București, gruparea FC Barcelona, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Încredere și determinare. Sunt două dintre punctele importante cu care echipa de handbal, Dinamo București, va aborda, joi, partida retur, din Liga Campionilor.

Despre acest meci, care se anunță a fi un adevărat regal handbalistic pentru întreaga României, Vali Ghionea, unul dintre jucătorii de top ai ”dulăilor” știe cum poate obține Dinamo, cele două puncte puse în joc.

”Da, știm că vom juca în fața deținătoarei trofeului Ligii. Știm că este una dintre cele mai bune echipe din handbalul mondial, dar eu vă spun că ne vom bate pentru cele două puncte puse în joc. Nu va fi un miracol dacă vom câștiga.

Dinamo are o echipă puternică, bine condusă de pe margine, avem un antrenor care a știut tot timpul să ne motiveze. Jucăm acasă. Putem fi noi cei mai buni. Cu multă încredere în noi și cu determinare.

Dinamo are nu doar avantajul că evoluează pe teren propriu, dar va avea în spate o galerie fantastică. Fanii dinamoviști au fost cotați drept numărul unu în rândul fanilor din handbalul european. Chiar dacă sala va fi ocupată doar 30 la sută din capacitate, din cauza pandemiei, se așteaptă ca atmosferă să fie incendiară.

Nu-l vom avea avea pe toți suporterii lângă noi, din cauza acestei pandemii, dar sunt sigur că cei care vor fi la Polivalentă ne vor susține așa cum au făcut-o de fiecare dată. Îmi pare rău însă că dincolo de această pandemie nu avem și noi o sală de 15-20.000 de locuri. La un astfel de meci s-ar fi umplut până la refuz”, a declarat Vali Ghionea, înaintea meciului.

Ghionea, care în tinerețe a fost ofertat de clubul catalan, a avut posibilitatea să joace de câteva ori împotriva barcelonezilor, pe care i-a învins de două ori.

”Cred că am jucat de cinci sau șase ori contra acestei redutabile formații în perioada în care am evoluat la echipe din străinătate. I-am învins de două ori. Sper ca joi seara să fie a treia victorie în fața lor”, a mai spus Ghionea.

Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 33-29 și 27-28 cu HC Motor, 31-29 şi 32-47 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

  • Biletele la această partidă, au fost epuizate, iar sala poate fi ocupată 30%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s