Oficial I Dinamo a adus încă trei jucători: ”Pot juca vineri”

Dinamo este foarte activă pe piața transferurilor în această iarnă. Echipa noastră, a mai bifat trei noi jucători și urmează să semneze și cu un al patrulea.

După ce și-au dat seama că transferurile efectuate în această iarnă nu sunt nicidecum suficiente și nu avem suficiente soluții în atac, cei din club au decis să transfere în ultimele zile de mercato jucători. După cum știți deja, o parte din jucătorii de la Mediaș au reziliat contractele luni aseară, înainte de expirarea perioadei de mercato, astfel că erau liberi să semneze cu orice echipă.

După Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru, Dinamo s-a înțeles și cu Vlad Morar.

Iuliu Mureșan, administrator special de la Dinamo a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo, anunțând un acord cu Vlad Morar, devenit liber de contract.

”I-am transferat pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel. În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber.

Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului. Rămâne de văzut la antrenamente cât de pregătiți sunt”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, la ProX.

Christian Irobiso a început fotbalul la Pacos Ferreira

Nigerianul Irobiso are 28 de ani și o statură impresionantă, 1,90 m. Excelent în jocul aerian, Christian Irobiso excelează și prin execuțiile fine. Atacant de gura porții, dar cu evoluții concludente și în benzi, fotbalistul de la Gaz Metan Mediaș a jucat în acest sezon 21 de partide pentru trupa lui Ilie Poenaru, a marcat de două ori și a reușit trei pase decisive.

Irobiso a început fotbalul în Portugalia, la Pacos Ferriera și a mai fost împrumutat la Uniao Madeira. Gaz Metan Mediaș l-a achiziționat pe iulie 2021 de la formația portugheză Varzim. În prezent, atacantul central e cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro, iar cea mai înaltă cotă de piață a atins-o în 2012, în urmă cu un deceniu, 500.000 de euro, pe când activa la Pacos Ferreira.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (U Craiova), Desire Segbe Azankpo (Dunqerque), Batista Aloe (Arouca), Gabriel Moura (Gaz Metan), Răzvan Grădinaru (Gaz Metan) și Vlad Morar (Gaz Metan) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber), Constantin Nica (liber), Marko Nunic (liber) și Plamen Iliev (liber).

Un gând despre &8222;Oficial I Dinamo a adus încă trei jucători: ”Pot juca vineri”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s