Iuliu Mureșan a explicat de ce a rămas în Ștefan cel Mare: ”Foarte greu de suportat”

Administratorului special al clubului, Iuliu Mureșan este detestat de fanii dinamoviști din toate colțurile lumii. Aceștia îi reproșează oficialului măzilirea antrenorului Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican, precum și campania catastrofală de achiziții din mercato. În pauza de iarnă, după ce l-a măzilit pe Rednic, Mureșan a pus pe liber 12 jucători și a adus alți 12, mulți sosiți după reluarea campionatului.

După dezastrul cu Craiova, Iuliu Mureșan părea 100% plecat din Ștefan cel Mare. Astăzi, acesta a anunțat trei noi transferuri și că ar urma să se bată palma și cu atacantul, Christian Irobiso.

Totodată, Mureșan a anunțat că va continua în Ștefan cel Mare, fiind convins de oamenii din clubul de fotbal, pentru a rămâne.

„Mă simţeam foarte umilit după fiecare partidă, de rezultate în primul rând. Dacă nu ai rezultate şi ai atâtea înfrângeri consecutive, e foarte greu de suportat şi eu nu am fost la un asemenea nivel niciodată ca să gust din acest amar al şiruri, şiruri de înfrângeri şi chiar m-am gândit să plec.

Dar au fost câţiva oameni cu care colaborez foarte bine care au insistat să rămân, la fel şi jucătorii, cu care eu am o relaţie foarte bună şi ei m-au făcut să mă răzgândesc, deşi, într-adevăr, de vreo două ori m-am gândit să plec. (n.r. – despre relaţia cu Nicolae Badea) Eu îl respect domnul Nicolae Badea şi nu am nicio problemă cu domnul Nicolae Badea”, a spus Mureșan în această dimineață.

Oficial I Dinamo a adus încă trei jucători

După Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru, Dinamo s-a înțeles și cu Vlad Morar.

Iuliu Mureșan, administrator special de la Dinamo a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo, anunțând un acord cu Vlad Morar, devenit liber de contract.

”I-am transferat pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel. În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber.

Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului. Rămâne de văzut la antrenamente cât de pregătiți sunt”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Un gând despre &8222;Iuliu Mureșan a explicat de ce a rămas în Ștefan cel Mare: ”Foarte greu de suportat”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s