Steliano Filip a revenit la echipă: ”Și-a revenit din punct de vedere psihologic”

Steliano Filip se află în conflict cu suporterii, astfel că, din cauza presiunii uriașe, a cedat și vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa, dar se pare că fundașul va reveni la antrenamente.

„Steliano a participat la înmormântarea tatălui lui Torje, s-a întors şi are un program… El a revenit la sentimente normale şi bune faţă de Dinamo, l-am rugat toţi, pentru că este un jucător care e un simbol (pe naiba, simbol) din lotul actual al lui Dinamo, şi-a revenit, aşa, din punct de vedere psihologic şi are un program făcut separat pentru 7-8 zile, cu antrenamente.

După aia o să-l vedem în lot şi, de ce nu, şi în teren. Torje este exemplu la noi în echipă, este un mobilizator, este foarte respectat de toţi jucătorii şi de toată lumea de la club şi va avea cuvânt greu de spus în echipa noastră”, a declarat Mureşan.

În tinerețe, fundașul stânga era considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători români. El chiar a evolaut, alături de România, la EURO 2016, însă mai apoi cariera lui a luat-o pe un trend descendent. În 2018, pleca de la Dinamo la Hajduk Split, în Croația, iar de acolo au început problemele pentru el.

Au urmat experiențe ratate la Dunărea Călărași, Viitorul Constanța (actuala Farul) și AE Larisa, până la revenirea la Dinamo.

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo.

În toată cariera lui, Filip a jucat 277 de meciuri, dintre care 188 la Dinamo. 10 goluri și 22 de pase de gol are acesta în palmares, având în CV și 7 meciuri pentru echipa națională, pentru care a debutat în noiembrie 2017.

Iuliu Mureșan a explicat de ce a rămas în Ștefan cel Mare

”Mă simţeam foarte umilit după fiecare partidă, de rezultate în primul rând. Dacă nu ai rezultate şi ai atâtea înfrângeri consecutive, e foarte greu de suportat şi eu nu am fost la un asemenea nivel niciodată ca să gust din acest amar al şiruri, şiruri de înfrângeri şi chiar m-am gândit să plec.

Dar au fost câţiva oameni cu care colaborez foarte bine care au insistat să rămân, la fel şi jucătorii, cu care eu am o relaţie foarte bună şi ei m-au făcut să mă răzgândesc, deşi, într-adevăr, de vreo două ori m-am gândit să plec. (n.r. – despre relaţia cu Nicolae Badea) Eu îl respect domnul Nicolae Badea şi nu am nicio problemă cu domnul Nicolae Badea”, a spus Mureșan în această dimineață.

2 gânduri despre &8222;Steliano Filip a revenit la echipă: ”Și-a revenit din punct de vedere psihologic”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s