Noi detalii oferite de Zăvăleanu despre situația financiară a lui Dinamo

Dinamo trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din istorie, fiind la un pas de retrogradare.

Elevii lui Stoican, se află pe penultimul loc în clasament, cu 13 puncte obținute în 26 de meciuri jucate, cu 9 mai puțin decât Gaz Metan Mediaș, aflată pe locul 14 și cu două mai multe decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a vorbit despre situația economică a lui Dinamo și a dezvăluit că este în căutare de oameni de afaceri potenți financiar care să investească la echipă. Dar unul dintre aceștia chiar s-a retras din cauza problemelor și a conflictelor din jurul formației pe care o administrează.

”Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în ‘due diligence’ (n.r. audit financiar) cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras.

Dinamo are nevoie de un investitor. Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai și banii prevăzuți în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă față cu greu cheltuielilor curente. De asta ne agităm foarte tare să facem rost de un investitor, care să achite acele sume.

Sunt de acord cu reținerea unei părți din drepturile TV pentru garantarea salariilor. La începutul fiecărui sezon, aș solicita echipelor să prezinte și să garanteze partea salarială pentru sezon. Ar trebui măcar procentual. Dacă eu am buget de 10 milioane de euro, atunci drepturile TV se vor reține în procent mai mare. Dacă am buget un milion, e procent mai mic. După mine, s-ar putea reține întreaga sumă pentru salarii”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Steliano Filip a revenit la echipă

Steliano Filip se află în conflict cu suporterii, astfel că, din cauza presiunii uriașe, a cedat și vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa, dar se pare că fundașul va reveni la antrenamente.

”Steliano a participat la înmormântarea tatălui lui Torje, s-a întors şi are un program… El a revenit la sentimente normale şi bune faţă de Dinamo, l-am rugat toţi, pentru că este un jucător care e un simbol (pe naiba, simbol) din lotul actual al lui Dinamo, şi-a revenit, aşa, din punct de vedere psihologic şi are un program făcut separat pentru 7-8 zile, cu antrenamente.

După aia o să-l vedem în lot şi, de ce nu, şi în teren. Torje este exemplu la noi în echipă, este un mobilizator, este foarte respectat de toţi jucătorii şi de toată lumea de la club şi va avea cuvânt greu de spus în echipa noastră”, a declarat Mureşan.

Un gând despre &8222;Noi detalii oferite de Zăvăleanu despre situația financiară a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s