Situația lui Dinamo, analizată de un fost mare jucător din Ștefan cel Mare. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă ar antrena Dinamo

Dinamo se află în cea mai neagră perioadă din istoria clubului, iar în În etapa precedentă, Dinamo a obținut doar un punct în deplasare duminică seară, după 0-0 cu UTA.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a mărturisit că în Ștefan cel Mare este o situație delicată, cauzată atât de lipsa de valoare a jucătorilor, cât și de atitudinea pe care o arată aceștia pe teren.

„Mă frământă lucrul ăsta și-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo. Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul… Nu mai există spiritul lui Dinamo, și aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii…

Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo! Pentru mine rămâne clubul unde m-am simțit foarte bine și am avut satisfacții chiar dacă n-am câștigat trofee”, a declarat a declarat fostul mare jucător a lui Dinamo.

Noi detalii oferite de Zăvăleanu despre situația financiară a lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a vorbit despre situația economică a lui Dinamo și a dezvăluit că este în căutare de oameni de afaceri potenți financiar care să investească la echipă. Dar unul dintre aceștia chiar s-a retras din cauza problemelor și a conflictelor din jurul formației pe care o administrează.

”Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în ‘due diligence’ (n.r. audit financiar) cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras.

Dinamo are nevoie de un investitor. Trebuie să te asiguri că, la un moment dat, vei putea să dai și banii prevăzuți în planul de reorganizare. Astăzi, o societate fotbalistică în România care bazează în principal pe drepturile de televiziune poate să facă față cu greu cheltuielilor curente. De asta ne agităm foarte tare să facem rost de un investitor, care să achite acele sume.

Sunt de acord cu reținerea unei părți din drepturile TV pentru garantarea salariilor. La începutul fiecărui sezon, aș solicita echipelor să prezinte și să garanteze partea salarială pentru sezon. Ar trebui măcar procentual. Dacă eu am buget de 10 milioane de euro, atunci drepturile TV se vor reține în procent mai mare. Dacă am buget un milion, e procent mai mic. După mine, s-ar putea reține întreaga sumă pentru salarii”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

  • Elevii lui Stoican, se află pe penultimul loc în clasament, cu 13 puncte obținute în 26 de meciuri jucate, cu 9 mai puțin decât Gaz Metan Mediaș, aflată pe locul 14 și cu două mai multe decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Lasă un răspuns