Proiectul ”Idolul Dinamovist”, anunță noi întâlniri ale suporterilor dinamoviști cu DOI CAMPIONI

CS Dinamo a anunțat lansarea unei campanie inedită, ”Idolul Dinamovist”. Acest proiect prin care suporterii dinamoviști se pot întâlni cu legendele, dar și cu starurile actuale în Ștefan cel Mare.

Suporterii vor putea interacţiona direct cu sportivii consacrați ai secţiilor de la Dinamo, în cadrul unor întâlniri, antrenamente, ședinte foto&video și sesiuni de autografe.

Așadar nu vă faceți planuri în datele de 26 și 27 februarie! Clububul nostru drag, pregătește două întâlniri cu doi SUPER CAMPIONI LA TENIS!!!

Raluca Olaru (CS Dinamo) se va întâlni cu fanii dinamoviști, sâmbătă (26 februarie), la terenurile de tenis din incinta parcului sportiv Dinamo, la ora 10:30.

A început sa joace tenis la varsta de 7 ani, sustinută de părinți și a inregistrat performanțe remarcabile în turneele juniorilor. In 2006, alături de Mihaela Buzărnescu, a caștigat intrecerea feminină de dublu din cadrul turneului de Grand Slam US Open, pentru juniori, după ce in 2005 a fost finalistă atat la simplu cat și la dublu feminin la turneul de Mare Slam de la Roland Garros, tot pentru juniori. În 2008, la Taskent, in Uzbekistan, a caștigat primul sau turneu WTA, la dublu feminin, alături de Olga Savciuk din Ucraina.

În 2009, anul in care a avut cea mai bună clasare în ierarhia mondială la simplu – locul 53 WTA, a ajuns în premieră în finala unui turneu de simplu din circuitul WTA, la Bad Gadstein, in Austria. În februarie 2011, la dublu feminin, alături de Maria Koriteva din Ucraina, a caștigat turneul de la Acapulco, din Mexic, al doilea trofeu important din cariera sa. Tot la dublu feminin, a fost finalistă, în 2016, la turneul de la Rabat si in 2008, la cel din Budapesta. In 2015, a înregistrat cea mai buna clasare în ierarhia mondiala de dublu feminin –locul 44 WTA.

La Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost înscrisă în competiția de dublu feminin, alături de Andreea Mitu.

Andrei Pavel (CS Dinamo) se va întâlni cu fanii dinamoviști, duminică (27 februarie), la terenurile de tenis din incinta parcului sportiv Dinamo, la ora 10:30.

Andrei Pavel, cel de-al treilea jucător român, după Ilie Năstase și Ion Țiriac, ca număr de victorii în echipa de Cupa Davis a României.

Andrei Pavel este cel mai valoros jucător român de simplu după 1989. A debutat în 1990, la vârsta de 16 ani, iar până la retragerea sa din 2009 a jucat la cel mai înalt nivel. A câștigat trei titluri ATP la simplu, între care Mastersul de la Montreal (2001), și șase la dublu. Cea mai bună clasare a sa a fost 13 ATP. La echipa de Cupa Davis a câștigat de 40 de meciuri.

După retragerea din activitatea de jucător, Andrei Pavel a fost timp de opt ani căpitan al echipei de Cupa Davis a României și a antrenat jucători de top mondial. Între aceștia se află și două ”Nr. 1” WTA, Jelena Jankovic și Simona Halep. De asemenea, a fost antrenorul perechii dinamoviste medaliate cu argint la JO 2016, Florin Mergea – Horia Tecău.

Inscrierile pentru aceste înâlniri, se fac pe adresa de email: idol@csdinamo.ro sau telefonic la 0768.736.887. Taxa unei ședințe este de 100 de lei.

Lasă un răspuns