Video I Stoican a anuțat ce jucători sunt GATA să își înfrunte fosta echipă

Partida Dinamo – Gaz Metan, din runda cu numărul 27 a Ligii 1, este programată vineri, 18 februarie, de la ora 19:55.

Echipa medieșeană vine la București cu mari probleme de efectiv, după ce mai mulți jucători au părăsit echipa, din cauza gravelor probleme financiare. Flavius Stoican a vorbit în cadrul conferinței de presă despre cei trei veniți chiar în această săptămână, de la Gaz Metan, este vorba despre Grădinaru, Morar și De Moura. Totodată, Flavius a confirmat interesul pentru Irobiso.

”Doar Grădinaru este în lotul echipei, ieri (n.r. – miercuri) s-a antrenat, astăzi îi așteptăm pe Vlad Morar și Gabriel de Moura. În funcție de starea lor, voi decide dacă vor face parte din lotul de 20.

Suntem în discuții avansate cu Irobiso, rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord. Trebuie să-și regleze situația cu cei de la Gaz Metan”, a declarat Flaviu Stoican, astăzi la conferința de presă.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă

Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Thomas Chesneau (Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Cellar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (U Craiova), Desire Segbe Azankpo (Dunqerque), Batista Aloe (Arouca), Gabriel Moura (Gaz Metan), Răzvan Grădinaru (Gaz Metan) și Vlad Morar (Gaz Metan) sunt fotbalişti transferaţi de Dinamo.

Au plecat: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuţescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Michel Espinosa (liber), Deian Sorescu (Rakow Czestochowa), Cătălin Țîră (liber), Răzvan Popa (liber), Constantin Nica (liber), Marko Nunic (liber) și Plamen Iliev (liber).

Flavius Stoican, înaitea duelului cu Gaz Metan

”Ceea ce vreau să transmit este faptul că vreau să mergem pe continuitate. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, în acesta care urmează trebuie să mergem pe linia începută la Arad. Mă refer la dorință, încredere și sacrificiu. Am obținut un punct foarte important, chiar dacă am jucat în inferioritate numerică. Sacrificiul de care au dat dovadă acești băieți trebuie să continue. Am obținut doar un punct de moral, de încredere.

Ca drept dovadă, și aseară, Bayern Munchen, o echipă foarte mare, abia a reușit să smulgă un punct la o echipă mai slab cotată. Și atunci cred că și la jucătorii foarte mari există o automulțumire și e important ca noi să învățăm din aceste aspecte. Mâine, sunt convins că o să vedem o echipă a noastră care vrea să meargă pe aceeași linie: sacrificiu, dorință, încredere și entuziasm. Nu tratăm meciurile ca și cum am fi favoriți sau outsideri. Important e să avem continuitate.

Mâine sunt convins că vom vedea pe teren o echipă a noastră care vrea să meargă pe aceeași linie, de sacrificiu, dorință, încredere și entuziasm. Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut la Arad. Cu o victorie, încrederea lor va fi mult mai mare.

În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui. Doar pentru că joacă cu o echipă cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important, nu vreau să mergem pe varianta că noi suntem favoriți, iar ei outsideri. Nu o să fie cazul să tratăm meciul superficial.

Acum ceva timp, majoritatea ne dădea șanse foarte mici. Noi luptăm, muncim și suntem atenți psihic la ceea ce înseamnă Dinamo București. Eu, împreună cu Florin Răducioiu, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și jucătorii am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!

Suntem atenți doar la ceea ce vom face de acum încolo, indiferent de ce se spune. Chiar dacă acum șansele noastre sunt mai mari, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Nu mă bucură răul altora. Fapte multe, mai puține vorbe”, a spus Stoican.

Lasă un răspuns