Video I Flavius Stoican, înaitea duelului cu Gaz Metan: ”Vreau să mergem pe continuitate”

Flavius Stoican (45 de ani), a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș. Acesta a a prefațat partida și a vorbit despre situația generală a clubului.

Partida Dinamo – Gaz Metan, din runda cu numărul 27 a Ligii 1, este programată vineri, 13 februarie, de la ora 19:55.

”Ceea ce vreau să transmit este faptul că vreau să mergem pe continuitate. Trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, în acesta care urmează trebuie să mergem pe linia începută la Arad. Mă refer la dorință, încredere și sacrificiu. Am obținut un punct foarte important, chiar dacă am jucat în inferioritate numerică. Sacrificiul de care au dat dovadă acești băieți trebuie să continue. Am obținut doar un punct de moral, de încredere.

Ca drept dovadă, și aseară, Bayern Munchen, o echipă foarte mare, abia a reușit să smulgă un punct la o echipă mai slab cotată. Și atunci cred că și la jucătorii foarte mari există o automulțumire și e important ca noi să învățăm din aceste aspecte. Mâine, sunt convins că o să vedem o echipă a noastră care vrea să meargă pe aceeași linie: sacrificiu, dorință, încredere și entuziasm. Nu tratăm meciurile ca și cum am fi favoriți sau outsideri. Important e să avem continuitate.

Mâine sunt convins că vom vedea pe teren o echipă a noastră care vrea să meargă pe aceeași linie, de sacrificiu, dorință, încredere și entuziasm. Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut la Arad. Cu o victorie, încrederea lor va fi mult mai mare.

În general, în subconștientul fotbaliștilor există o încredere mai mare decât ar trebui. Doar pentru că joacă cu o echipă cu probleme mari, există automulțumirea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie conștienți că vom avea un meci foarte important, nu vreau să mergem pe varianta că noi suntem favoriți, iar ei outsideri. Nu o să fie cazul să tratăm meciul superficial.

Acum ceva timp, majoritatea ne dădea șanse foarte mici. Noi luptăm, muncim și suntem atenți psihic la ceea ce înseamnă Dinamo București. Eu, împreună cu Florin Răducioiu, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și jucătorii am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc!

Suntem atenți doar la ceea ce vom face de acum încolo, indiferent de ce se spune. Chiar dacă acum șansele noastre sunt mai mari, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Nu mă bucură răul altora. Fapte multe, mai puține vorbe”, a spus Stoican, astazi la conferința de presă.

Un gând despre &8222;Video I Flavius Stoican, înaitea duelului cu Gaz Metan: ”Vreau să mergem pe continuitate”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s