Flavius Stoican, după prima victorie pe banca lui Dinamo

Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1.

Flavius Stoican a spart gheaţa pe banca lui Dinamo şi a obţinut prima victorie. Tehnicianul a fost extrem de fericit la finalul partidei care i-a adus prima victorie de la revenirea la echipă. Aceasta a fost cea mai clară victorie a echipei din mandatul său.

”Dinamo avea nevoie de o victorie, de goluri. Suntem pe drumul cel bun, dar nu trebuie să ne luăm nasul la purtare. Cât au suferit jucătorii de-a lungul timpului pe greșelile lor, ar fi păcat dacă nu am continua cu încredere. Vreau să fim conștienți că fără sacrificii și muncă nu putem face minuni.

Suntem conștienți de importanța meciului (n.r.- cu Rapid), jucăm pe Arena Națională, cu siguranță o să facem un meci mare. Rapid pleacă favorită, dar galeria o să ne împingă de la spate. Acești băieți au nevoie de sprijin. Ne dorim, dar trebuie să fim realiști. Nu jucăm singuri, trebuie să fim mai buni decât adversarii. Facem tot ce ne stă în putință să salvăm Dinamo de la retrogradare.

Atât timp cât există concurență, crește valoarea individuală. E important ca fiecare să aibă și realizări personale. E o stare de normalitate, e o atitudine bună, sunt prietenii, dar trebuie să avem și realizări pe teren”, a spus Flavius Stoican după Dinamo – Gaz Metan Mediaş 4-0.

Dinamo – Gaz Metan 4-0

Dinamo a deschis scorul în minutul 20. Șutul lui Cosmin Matei a fost deviat în poartă de Ivanovski, Buzbuchi nu a mai putut interveni. Gaz Metan n-a fost capabilă de replică, iar Bordușanu semna în minutul 38, primul său gol în Liga 1. 2-0 la pauză, avantaj pe care Dinamo .

Dinamo a primit penalty în minutul 73, după un fault comis de Dobrescu, asupra lui Ahmed Bani. Torje a transformat de la punctul cu var, iar scorul a devenit 3-0. Torje a reușit dubla cu un șut din interiorul careului, în minutul 74, stabilind scorul final.

Au evoluate chipele:

DINAMO: Cristiano – Buleică, Patriche, Jovanovic (Giafer ’78), A. Radu – Rodriguez, Pierret (Torje ’46), Ivanov (Carp ’61) – Borduşanu (Bani ’61), Ivanovski (Borcea ’82), C. Matei. Antrenor: Flavius Stoican

Gaz Metan: Buzbuchi – Cr. Maxim (Ursu ’90), Matricardi, Kanda, Dobrescu – Iancu, Chamed – Costea (Domşa ’83), Harfaş (Noian ’46), Şteau (Mathaus ’90) – Gaşpar. Antrenor: Marin Dună

  • Cu această victorie, Dinamo e la 5 puncte acum de Academica Clinceni și s-a apropiat la 6 lungimi de Gaz Metan.

Un gând despre &8222;Flavius Stoican, după prima victorie pe banca lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns