Răzvan Grădinaru, prima reacție după revederea cu foștii coechipieri

Dinamo a învins-o pe Gaz Metan, scor 4-0, în aceată seară, pe arena Dinamo, în cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.

Răzvan Grădinaru și-a întâlnit o parte din foștii colegi de la Mediaș cu ocazia acestui meci. Jucătorul de 26 de ani a plecat cu un gust amar de la fosta sa echipă.

Neplătiți de aproapre 6 luni, jucătorii lui Gaz Metan au plecat rând pe rând, iar echipa medieșeană se dezintegrează. Răzvan Grădinaru a ajuns la Dinamo, chiar înaintea meciului direct dintre cele două echipe.

”Sunt fericit că am câștigat, sperăm să ieșim din zona roșie. Mediaș nu mai este treaba mea acum. Am plecat cu un sentiment de tristețe, dar asta e viața. Am făcut un pas important în carieră, la o echipă cu suporteri, sper ca lumea să fie mulțumită de mine”, a spus Răzvan Grădinaru, după meciul Dinamo – Gaz Metan 4-0.

Pe lângă Răzvan Grădinaru, Dinamo i-a mai adus de la Gaz Metan și pe Gabriel Moura și Vlad Morar.

Flavius Stoican, după prima victorie pe banca lui Dinamo

Flavius Stoican a spart gheaţa pe banca lui Dinamo şi a obţinut prima victorie. Tehnicianul a fost extrem de fericit la finalul partidei care i-a adus prima victorie de la revenirea la echipă. Aceasta a fost cea mai clară victorie a echipei din mandatul său.

”Dinamo avea nevoie de o victorie, de goluri. Suntem pe drumul cel bun, dar nu trebuie să ne luăm nasul la purtare. Cât au suferit jucătorii de-a lungul timpului pe greșelile lor, ar fi păcat dacă nu am continua cu încredere. Vreau să fim conștienți că fără sacrificii și muncă nu putem face minuni.

Suntem conștienți de importanța meciului (n.r.- cu Rapid), jucăm pe Arena Națională, cu siguranță o să facem un meci mare. Rapid pleacă favorită, dar galeria o să ne împingă de la spate. Acești băieți au nevoie de sprijin. Ne dorim, dar trebuie să fim realiști. Nu jucăm singuri, trebuie să fim mai buni decât adversarii. Facem tot ce ne stă în putință să salvăm Dinamo de la retrogradare.

Atât timp cât există concurență, crește valoarea individuală. E important ca fiecare să aibă și realizări personale. E o stare de normalitate, e o atitudine bună, sunt prietenii, dar trebuie să avem și realizări pe teren”, a spus Flavius Stoican după Dinamo – Gaz Metan Mediaş 4-0.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s