Oficial I ”Dulăii” au un nou manager sportiv

Dinamo a pierdut meciul cu Barcelona, dar a făcut o mutare de senzație după super partida din Liga Campionilor, pierdută la cinci goluri diferență (30-35).

Conducerea Clubului Sportiv Dinamo l-a convins pe David Barrufet (51 de ani), să se alăture campioanei României.

Legenda handbalului spaniol este începând de astăzi noul Manager Sportiv la Dinamo.

David Barrufet este unul dintre cele mai mari nume ale handbalului mondial. Ca jucător, a apărat cu succes poarta naționalei Spaniei și a echipei FC Barcelona, câștigând 71 de trofee / premii. Între acestea se regăsesc 7 Cupe ale Campionilor Europeni, 2 Cupa Cupelor, 1 Cupa EHF, 5 Supercupe ale Europei, dar și aur mondial în 2005 cu naționala iberică, plus patru medalii europene și două olimpice. De două ori a fost declarat cel mai bun portar al lumii de IHF (2001 și 2002).

Ca manager sportiv la FC Barcelona, a contribuit din plin la toate succesele din ultimii șase ani.

”Sunt onorat să mă alătur echipei Dinamo și îi sunt foarte recunoscător președintelui pentru încrederea acordată. Sunt foarte fericit să lucrez din nou cu Pasqui.

Voi încerca să ajut, astfel încât echipa Dinamo să crească, deoarece sunt sigur că aici avem toate condițiile pentru a o face. Voi da totul pentru ca de fiecare dată să fiu din ce în ce mai bun în interesul echipei”, a declarat la semnarea contractului, David Barrufet.

Xavier Pascual și David Barrufet, au lucrat cu succes în ultimii șase ani la FC Barcelona, timp în care s-au câștigat numeroase trofee, inclusiv EHF Champions League (2021).

Lasă un răspuns