Avancronică I Dinamo București – Gaz Metan Mediaș

În etapa a 27-a a Ligii 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, astăzi, de la ora 19:55.

În tur, Gaz Metan s-a impus cu 2-1. În ultimele șase meciuri jucate în Ștefan cel Mare.

DInamo a pus capăt șirului de înfrângeri cu un egal la Arad, cu UTA. A fost o remiză eroică obținută de elevii lui Falvius Stoican, care au terminat meciul în nouă oameni, după eliminările lui Ehmann și Răuță. Moralul este bun înaintea acestei partide, mai ales că alb-roșiii au primit întăriri chiar de la Gaz Metan.

Stoican se poate baza din nou pe Ivanovski și Rodriguez. Dinamo are trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, dar acesta este un meci pe care nu are voie să-l rateze. Stoican trebuie să aleagă un prim 11 ofensiv, iar soluțiile sunt multiple.

Ivanovski va juca sigur de la început, sprijinit de Bordușanu și Grădinaru. Rodriguez, Ivanov și Matei vor juca la mijlocul terenului, iar Jovanovic va face pereche cu Patriche în centrul apărării. Cu Vlad Morar și Torje soluții pe bancă, Dinamo arată bine ca lot în acest moment.

Totodată, Stoican nu se va putea baza pe: Aloe, Ehmann, Răuță (suspendați), Morar (incert), Eșanu, Mihaiu, Azankpo (nerefăcuți), St. Filip (în urmă cu pregătirea), Chesneau, Kainourgios (în afara lotului)

De partea cealaltă, Gaz Metan a jucat excelent împotriva campioanei CFR Cluj, dar a pierdut la ultima fază a meciului pe o gravă eroare defensivă. A fost cântecul de lebădă al echipei lui Ilie Poenaru, care s-a destrămat la începutul acestei săptămâni din cauza problemelor financiare.

Nouă jucători au devenit liberi de contract, iar antrenorul Ilie Poenaru a abandonat și el cu o zi înaintea acestei partide. Chiar dacă primăria a virat un milion de lei în contul clubului, această injecție financiară este prea mică și a venit prea târziu.

Gaz Metan va fi condusă la acest meci de Marin Dună și va alinia un prim 11 cu mulți juniori. Matricardi, Chamed, Buzbuchi și Dobrescu sunt printre ultimii rămași, dar moralul lor este la pământ după evenimentele din această săptămână.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Figueiredo – Buleică, Patriche, R. Grigore, A. Radu – J. Rodriguez, Pierret – C. Matei, Ivanov, Bordușanu – Ivanovski;

Gaz Metan: Buzbuchi – Kanda, Matricardi, Mathaus, Dobrescu – Ed. Avram, Șteau – Chamed, Gașpar, Harfaș – P. Costea.

  • Partida va fi arbitrată de Colţescu Sebastian, ajutat de Neacşu George Florin și Danşa Ciprian Florin.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s