Răzvan Grădinaru: ”Sper să-i băgăm cât mai repede sub noi”

Dinamo a învins-o pe Gaz Metan, scor 4-0, în vineri seară, pe arena Dinamo, în cadrul etapei a 27-a a Ligii 1.

Răzvan Grădinaru nu a apucat să debuteze în meciul cu Gaz Metan Mediaș, chiar împotriva fostei sale echipe, fiind decizia lui Flavius Stoican, probabil și de a-l proteja pe jucător.

Mijlocașul ofensiv Răzvan Grădinaru a semnat cu „câinii” după ce a renunțat la 30.000 de euro, restanțe de la fostul său club, Gaz Metan. Fotbalistul e optimist în privința obiectivului principal al lui Dinamo, salvarea de la retrogradare.

”Am pierdut o sumă importantă de bani. I-am uitat deja. Vreau să joc cât mai bine, să fiu cu Dinamo și anul viitor în Liga 1. Am renunțat la toți banii, ce să mai spun. Cei care n-au renunțat și-au asumat chestia asta, nu știu cine o să te mai ia peste o lună, cam cât durează memoriul. Mi-am asumat acest risc financiar, să pierd banii ăștia, mai departe sper să-mi fac treaba și cei de la Gaz Metan să-i plătească măcar pe colegii mei, care au rămas acolo, din banii la care am renunțat noi.

Nu mă mai interesează de Gaz Metan Mediaș! Mi-am făcut treaba, nu au ce să-mi spună, mi-am dat viața pe teren. Am renunțat și la bani. Vreau să-mi fac treaba la Dinamo și sper să-i băgăm cât mai repede sub noi.

Dacă nu credeam că ne putem salva de la retrogradare, nu veneam aici. Am avut și alte oferte, am ales Dinamo, cred că pot să ajut, abia aștept să intru pe teren.

Aveam discuții în altă parte, dar domnul Zăvăleanu m-a sunat după ce mi-am reziliat contractul, ce mi-a spus asta s-a întâmplat, a fost corect cu mine. Sper să fie o alegere inspirată. Obiectivul e salvarea de la retrogradare. E stabilitate financiară, de-asta sunt sigur că ne vom face treaba”, a spus Grădinaru.

”Pentru meciurile astea te apuci de fotbal, sperăm să învingem Rapid, urmează Sepsi, CFR… Sunt meciuri frumoase, în care trebuie să arăți fotbal bun și să scoți puncte”, a mai spus Răzvan Grădinaru, mijlocaș Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s