Video I Răzvan Zăvăleanu, explică de ce este necesar ca Dinamo să aducă un investitor: ”Este nevoie pentru a acoperi aceste sume”

Răzvan Zăvăleanu a făcut o prioritate din a căuta persoane dispuse să investească la Dinamo, deoarece este nevoie de bani la club pentru a acoperi datoriile acumulate înainte de intrarea în insolvență.

Dinamo este în insolvență, astfel că este obligată prin lege să fie cu toate plățile la zi, însă va fi nevoită să achite și datoriile din urmă, conform planului de reorganizare. Banii proveniți din drepturile TV ajung la limită pentru cheltuielile curente, astfel că la Dinamo se caută de urgență noi investitori.

”Este important să găsim un investitor raportat la datoriile pe care trebuie să le plătim înainte de intrarea în procedura de insolvență. Nu avem de unde să producem asemenea sume de bani prin eforturile singulare ale societății, este nevoie de o injecție de capital, pentru a acoperi aceste sume.

Unul dintre cei doi potențiali investitori cu care discutăm s-a retras, a transmis că nu vrea să se asocieze cu niciun fel de scandal, cu ceilalți lucrurile evoluează foarte încet pentru gustul meu. A mai apărut încă cineva, oamenii își doresc confidențialitate, nu mă hazardez să spun ceva foarte concret.

Facem eforturi în acest sens, punem tot ce e nevoie încât oamenii să își formeze o idee completă, lucrurile se mișcă destul de greu, ne trebuie un investitor rapid, dincolo de imposibilitatea de a plăti planul de reorganizare. Este nevoie de un investitor și pentru a putea evolua la anul în prima ligă în condiții de succes sportiv, să nu mai trecem prin emoții precum în acest sezon”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo 1948.

Mai mult, administratorul judiciar a lui Dinamo, a vorbit și despre viitorul sponsurului actual al echipei noastre, Unibet.

”Sunt mai multe discuții, dar în principiu, având în vedere că Unibet a fost o companie alături de Dinamo în momente dificile, am tinde spre continuitate, atâta vreme cât această companie și-a exprimat disponibilitatea de a lega un nou contract cu Dinamo. În principiu am vrea să ne îndreptăm spre această direcție”, a spus Răzvan Zăvăleanu în direct la Radio Dinamo1948.

Un gând despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu, explică de ce este necesar ca Dinamo să aducă un investitor: ”Este nevoie pentru a acoperi aceste sume”&8221;

Lasă un răspuns