Video I Unirea dintre FC și CS Dinamo, dezbătută de oficialii cluburilor

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu a fost invitat în această seară în direct la Radio Dinamo1948, unde a oferit mai multe detalii interesante suflării dinamoviste.

Oficialul lui FC Dinamo a abordat și subiectul despre care se vorbește tot mai mult în ultima vreme în Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar spune că o soluție viabilă pentru clubul din Liga 1 este unirea cu CS Dinamo.

”Vreau să ne îndreptăm în această direcție. Spre un singur Dinamo, soluția e să unim toți dinamoviștii, nu e bună această împărțire, această disipare. În Clubul Sportiv avem un partener, un partener puternic”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Mai mult, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că este aproape de aducerea unor investitori la club. Unul dintre aceștia ar putea prelua echipa a doua.

”Avem nevoie, cât mai repede, să aducem un investitor. E nevoie și pentru a putea evolua, anul viitor, fără emoții în Liga 1 (n.r. din sezonul viitor, conform Planului de reorganizare, Dinamo trebuie să înceapă plata datoriilor către creditori).

Din suma pe care am încasat-o pe Deian Sorescu a trebuit să acoperim unele datorii. Au fost discuții cu potențiali investitori, unii s-au retras, cu alții continuăm procesul.

La fel, avem discuții cu cineva care să preia echipa a doua, iar dacă acest mare suporter dinamovist o să accepte, atunci o să putem să continuăm și la anul cu Dinamo 2.

Cât despre sponsorul principal, Unibet, ne dorim să continuăm alături de ei, au fost lângă noi în momentele grele. Discutăm negociem, lecturăm în acest sens”, a mai declarat Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo.

Zăvăleanu, despre rezultatele pozitive din ultimele partide

Dinamo trăiește periculos și în acest sezon. Echipa încă se află pe un loc direct retrogradabil, dar speranțele de salvare vin dinspre situația catastrofală de la Mediaș.

În tot acest timp, echipa lui Flavius Stoican a legat după foarte mult timp primele două rezultate pozitive.

Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar a lui Dinamo, nu face mare caz și își dorește continuitate la echipă:

”Lucrurile sportiv au mers ceva mai bine la ultimele două meciuri, nu e cazul să facem petrecere, urmează meciuri foarte grele, avem speranțe, dar cred că trebuie să fim concentrați la ceea ce urmează și să ne gândim că ne trebuie puncte. Lucrurile sunt departe de a fi rezolvate, dar ne dorim ca în meciurile următoare să facem rezultate bune, care să ne permită să rămânem în prima ligă.

Vă amintiți inițial la deschiderea procedurii în 28 iunie aveam o interdicție la transferuri, mai aveam puțini jucători de prima ligă, unii nu au vrut să joace, au fost greve, am început binișor, dar apoi din ce în ce mai prost.

După ce a fost ridicată interdicția la transferuri, târziu, cu puține zile înainte de expirarea perioadei de transferuri, nu mai rămăseseră mulți jucători care ar fi acceptat să vină, au fost aduși jucători liberi. Era greu să se creeze un lot competitiv. Cred că lucrurile s-au îmbunătățit calitativ, acum e nevoie și de puține integrare, rămâne de văzut cum va reuși Flavius acest lucru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

2 gânduri despre &8222;Video I Unirea dintre FC și CS Dinamo, dezbătută de oficialii cluburilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s