De ce nu pleacă Iuliu Mureșan? ”Lumea trebuie să știe și o să fiu direct”

Iuliu Mureșan a rămas pe poziții la Dinamo, deși umilința cu Universitatea Craiova a fost cu greutate suportată de fanii din Ștefan cel Mare. Aceștia au cerut plecarea administratorului special.

Între timp, apele s-au mai limpezit, iar Răzvan Zăvăleanu revine cu noi detalii despre starea de fapt din cadrul clubului.

”Lumea trebuie să știe și o să fiu direct, noi suntem angajați să salvăm societatea de la faliment, nu echipa de la retrogradare. E adevărat că o eventuală retrogradare ar complica obiectivul nostru, însă nu uitați cu ce am început intervenția mea, Dinamo are nevoie de un investitor.

Existența clubului e mai importantă decât existența sportivă. Astfel, în acest proces este importantă o bună colaborare între noi și administratorul special, domnul Mureșan. Și, la fel, punctez că domnul Mureșan a fost numit prin votul acționarilor”, a spus Zăvăleanu la prietenii noștri de la Radio Dinamo.

Administratorul judiciar dezvăluie că eventuala plecare a lui Iuliu Mureșan ar readuce clubul la mâna lui Pablo Cortacero.

”Ce s-ar întâmpla dacă în locul domnului Mureșan ar veni un administrator special care să nu aibă o colaborare așa bună cu administratorul judiciar? Pentru ca planul de reorganizare să se desfășoare cât mai bine, această colaborare trebuie să fie una bună.

Le solicit suporterilor să aibă răbdare, să sprijine echipa. Dacă pleca domnul Mureșan, noul administrator special ar fi fost numit de acționarul majoritar (n.r. Pablo Cortacero). Acesta a fost principalul motiv pentru care l-am rugat pe domnul Mureșan să rămână, să nu plece, dânsul s-a simțit umilit și a fost dezamăgit”, a mai declarat Răzvan Zăvăleanu.

Unirea dintre FC și CS Dinamo, dezbătută de oficialii cluburilor

Răzvan Zăvăleanu a a abordat și subiectul despre care se vorbește tot mai mult în ultima vreme în Ștefan cel Mare. Administratorul judiciar spune că o soluție viabilă pentru clubul din Liga 1 este unirea cu CS Dinamo.

”Vreau să ne îndreptăm în această direcție. Spre un singur Dinamo, soluția e să unim toți dinamoviștii, nu e bună această împărțire, această disipare. În Clubul Sportiv avem un partener, un partener puternic”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Mai mult, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că este aproape de aducerea unor investitori la club. Unul dintre aceștia ar putea prelua echipa a doua.

”Avem nevoie, cât mai repede, să aducem un investitor. E nevoie și pentru a putea evolua, anul viitor, fără emoții în Liga 1 (n.r. din sezonul viitor, conform Planului de reorganizare, Dinamo trebuie să înceapă plata datoriilor către creditori).

Din suma pe care am încasat-o pe Deian Sorescu a trebuit să acoperim unele datorii. Au fost discuții cu potențiali investitori, unii s-au retras, cu alții continuăm procesul.

La fel, avem discuții cu cineva care să preia echipa a doua, iar dacă acest mare suporter dinamovist o să accepte, atunci o să putem să continuăm și la anul cu Dinamo 2.

Cât despre sponsorul principal, Unibet, ne dorim să continuăm alături de ei, au fost lângă noi în momentele grele. Discutăm negociem, lecturăm în acest sens”, a dezvăluit Răzvan Zăvăleanu.

2 gânduri despre &8222;De ce nu pleacă Iuliu Mureșan? ”Lumea trebuie să știe și o să fiu direct”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s