Marius Tomozei a fost operat cu succes ! Prima reacție a fotbalistului

Apărătorul dinamovist Marius Tomozei a prins doar 5 minute în duelul FC Botoșani – Dinamo. O intrare agresivă a lui Malcom Edjouma l-a scos din joc. Fotbalistul a fost operat cu succes și a avut prima declarație.

Transferat în această iarnă de la UTA, apărătorul Marius Tomozei s-a impus repede în primul 11 al echipei lui Stoican. A fost titular în primele trei meciuri din 2022.

În minutul 5 al partidei FC Botoșani – Dinamo, fotbalistul a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat, după o intervenție energică a lui Malcom Edjouma.

Jucătorul lui Dinamo, după ce sa pozat după operație, a oferit și o declarație.

”Mă doare puțin piciorul. N-am dormit toată noaptea din cauza durerilor foarte mari, cu toate calmantele care mi-au fost date. Am ieșit din spital azi dimineață, la ora 10:00, iar acum sunt deja la recuperare, la fosta clinică a lui Bourceanu.

Medicul care m-a operat mi-a spus în această dimineață că piciorul arată bine. El crede că la sfârșitul lunii iunie aș putea începe pregătirea. Mi-a spus că am masă musculară bună, pot să flexez piciorul la 60 de grade. E OK piciorul, arată bine”, a spus Marius Tomozei, pentru un ziar.

Fotbalistul a mai spus că nu-i poartă ranchiună lui Malcom Edjouma, chiar dacă resimte dureri puternice.

”Nu pot să-l judec pe om, că n-a vrut să mă accidenteze. Eu mă așteptam să intre tare în mine. Dacă venea cu picioarele pe pământ și mă lovea cu piciorul în piciorul meu drept era altceva. Dar el m-a luat din aer, a sărit în mine și mi-a fugit piciorul de sprijin, stângul.

Edjouma e mai, are 1,90 metri. Ăsta-i viața, a fost ghinionul meu. N-am ce să mai fac. N-am decât să trag de mine, să revin mai puternic și vom vedea de la vară ce va fi. E grea recuperarea, câte 5-6 ore pe zi, de luni până vineri. Dureri mari”, a mai spus fotbalistul.

Lasă un răspuns