Noi detalii despre amicalul Dinamo – Real Madrid: ”Este bine și pentru Dinamo!”

Amicalul de lux Dinamo – Real Madrid Castilla nu a picat în totalitate. DDB Spania voia să organizeze acest eveniment, doar că programul echipei și oficialii clubulun nostru, s-au opus în prima fază.

Conducerea, a reflectat la posibilitatea acestui amical și datorită DDB Spania, conducerea lui Dinamo, nu a renunțat la această oportinitate.

În urmă cu câteva săptămâni au fost multe discuții referitoare la refuzul clubului de a pleca la Madrid, pentru a evolua în amicalul cu Real Madrid II. Răzvan Zăvăleanu a spus că a rămas în contact cu Emilio Butragueno, directorul sportiv de la Real Madrid, urmând ca pe viitor să fie organizat un meci amical între cele două formații:

”În martie vom avea pregătire centralizată la Săftica, nu ne dorim să plecăm, Stoican vrea să facă acele amicale săptămânale așa cum a discutat. După toată tevatura aceea, cu Real Madrid, am rămas în legătură cu Butragueno, există toată deschiderea, când programul se va putea sincorniza, să facem acel amical pe care multă lume și-l dorea, raportat la numele adversarului.

Este bine și pentru Dinamo pentru a menține niște relații la nivel înalt, cunoscut internațional, Butragueno a fost ok și cu certitudine vom putea să valorificăm această oportunitate”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

Totodată, administratorul judiciar a lui Dinamo, i-a contrazis pe suporterii dinamoviști care au afirmat la unisol: ”Mircea Rednic a vrut să dea afară 15 jucători, iar voi aveți în lot 40 de jucători”.

Răzvan Zăvăleanu a explicat faptul că nu sunt 40 de jucători la prima echipă așa cum s-a scris în presă, iar lista completă de jucători cuprinde și fotbaliști de la echipa secundă, fiind același număr de jucători ca în momentul în care a venit în club, când s-a deschis procedura de insolvență:

”Avem 25 de jucători, am avut încă de la debutul procedurii de insolvență 50 de jucători, pentru că avem și echipa secundă. Nu avem 40 de jucători la prima echipa cum s-a scris eronat, Stoican are 22 de jucători de câmp și 3 portari, restul jucătorilor sunt la echipa secundă, așa este normal să fie. Avem o pepinieră la echipa secundă, avem 50 de jucători, dar la cele două echipe”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Echipa secundă a continuat și după intrarea în insolvență, viitorul însă este incert, dar există o posibilitate ca activitatea formației secunde să continue și în sezonul următor, dar factorul financiar va fi cel decisiv, urmând să fie finalizate discuțiile cu un suporter dinamovist, care și-a exprimat disponibilitatea să preia costurile echipei secunde. Dacă se va ajunge la o înțelegere, atunci va fi păstrată echipa secundă:

”Rămâne de văzut dacă vom păstra echipa secundă, suntem în discuții avansate cu cineva, un mare suporter dinamovist, care și-a exprimat disponibilitatea pentru a prelua costurile pentru echipa a doua și acest suporter va veni cu acest sprijin financiar, vom ține echipa a doua ca un loc unde se pot crește jucători pentru marea performanță”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu pentru Radio Dinamo1948.

Lasă un răspuns