Gabriel Moura: ”Nu retrogradăm niciodată, ne salvăm!”. Cum se caracterizează

Gabriel Moura s-a întors după doi ani la Dinamo. Fotbalistul de bandă dreaptă a mai fost 6 luni la Dinamo, în a doua parte din 2019, adus de Eugen Neagoe, apoi a părăsit Dinamo cu destinația Gaz Metan Mediaș.

Dinamo a realizat transferul, pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, în speranța că nivelul jocului va crește și Dinamo va putea evita chiar locurile de baraj când se va trage linie.

Astăzi este așteptat să semneze și Irobiso, care trebuie să primească undă verde din partea comisiei, dar până acum trei jucători de la Gaz Metan Mediaș au semnat cu Dinamo, primul fiind Gabriel Moura.

Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru au fost pe banca de rezerve vineri, contra fostei lor formații, Gabi e gata să joace din nou pentru roș-albi de sâmbătă seară, contra Rapidului.

Gabriel Moura a avut cuvinte de laudă la adresa clubului Dinamo, a ceea ce înseamnă Dinamo și a explicat de ce a ales să revină în Ștefan cel Mare

”Prin intermediul unui prieten foarte bun, Antonis Antoniou, el m-a ajutat și când m-am transferat de la Dinamo la Gaz Metan, acum m-a „adus” înapoi. Crede-mă, totul s-a derulat foarte repede, în ultima zi de transferuri. Și-apoi, Dinamo rămâne Dinamo! Chiar așa e! Știu că echipa este la retrogradare, dar noi, la echipă, de la primul feeling, am observat că avem încredere mare, nu există o atmosferă apăsătoare, de oameni înfrânți. Știm că drumul spre succes e dificil, că este mult mai greu să te lupți pentru a te salva decât pentru un trofeu.

Dar Dinamo e Dinamo, este o mândrie să porți un tricou de tradiție în România, împreună cu masa mare de suporteri vom îndeplini obiectivul. Sunt ferm convins că ne putem salva de la retrogradare. Nu retrogradăm, niciodată!

Dinamo este unul dintre cluburile de top din țară, astfel că este o mândrie de a purta tricoul alb-roșu în orice situație. Chiar este o onoare! Sper ca de data asta să am mai multe oportunități de a juca și să pot contribui la obiectivul final, să rămânem în prima ligă. Doar la asta mă gândesc. Și o mai zic o dată, pentru că îmi place cum sună, Dinamo este Dinamo!”, a declarat Gabriel Moura pentru gsp.ro.

Despre plecarea de la Medias: ”Pot spune că au fost toate ingredientele să fie ceva deosebit, dar s-a transformat într-un coșmar. Aveam contract până în 2024. Să ajung în situația de a lăsa baltă totul și să plec cu nimic la mine a fost foarte dificil. Dar sunt situații ciudate în viață și a trebuit să iau o decizie urgentă în ultima zi de transferuri.

Nu vreau să mă laud, dar întotdeauna am avut încredere în mine că sunt un învingător în viață, indiferent de greutățile de care m-am lovit, doar familia și cu mine știm cât de greu ne-a fost în aceste situații. Ca orice om depind de bani, trebuie să plătesc mâncarea pe care o punem pe masă, să plătim casa în care stăm și ne odihnim, nimeni nu ne dă nimic gratis”, a mai spus Moura.

  • Gabriel de Moura a ajuns la 100 de meciuri în Liga 1
  • 14 partide a strâns brazilianul cu pașaport portughez pentru Dinamo în a doua decadă a lui 2019
  • 3 posturi poate acoperi Gabriel: fundaș dreapta, mijlocaș defensiv și fundaș stânga

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s