Video I Saeid Heidarirad, a refuzat numeroase oferte: ”Dinamo este casa mea!”

La fiecare intervenție decisivă pe care o are în poarta lui Dinamo, din tribună răsună puternic de fiecare dată numele lui: SAEID!

Fanii dinamoviști au înțeles de mult timp că fără intervențiile lui Saeid în meciurile importante, nu am fi ajuns la atâtea titluri și victorii continentale importante. Deși a fost om de bază în echipa lui Dinamo, Saeid a refuzat să plece de la Dinamo, fiind îndrăgostit de ceea ce înseamnă Dinamo, dar și România.

”Oricum, aici îmi petrec 11 luni pe an, în Iran una. Vreau să depun documentele pentru a fi român, sunt pregătit să locuiesc, să trăiesc pe viață în România. La București este casa mea, datorită oamenilor și celor de la club, în fiecare zi merg la Dinamo cu plăcere”, a mărturisit Saeid.

Dinamo este casa mea, mă consider fiul acestui club. Aici, am crescut, mă simt parte din Dinamo. De aceea vreau să continuu la Dinamo. Am avut multe oferte din Europa în toți acești ultimi ani. Din Macedonia, din Germania, din Franța, vara trecută din Danemarca. Dar nu am luat niciodată în considerare varianta de a pleca.

Întotdeauna, Dinamo a fost prima opțiune. Sunt parte din Dinamo și n-o spun doar așa, ca să impresionez. Mă văd evoluând toată cariera, ani buni de aici înainte, pentru «câinii roșii». Aș pleca doar dacă nu voi mai fi dorit, în rest nu concep așa ceva. Uite, am avut superofertă din Polonia, acum nu foarte departe în timp, dar există doar Dinamo pentru mine, restul sunt pe plan secund”, a punctat portarul iranian multiplucampion la handbal masculin.

Campionii României au ajuns la Porto, unde mâine vor înfrunta ”Dragonii” la ei acasă, în EHF Champions League.
  • Partida va avea loc la 21:45 (ora României) și va fi transmisă în direct de DigiSport, Telekom Sport și Look Sport.

Lasă un răspuns