Video I Obiectivele lui David Barrufet: ”O să aducem cei mai buni jucători”

FC Porto și Dinamo sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, într-un joc decisiv din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. Miza este calificarea în play-off.

Înaintea acestei partide, David Barrufet, fost manager al echipei de handbal Barcelona, care a venit în Ștefan cel Mare, a vorbit despre venirea la Dinamo, cum a fost convins să se alăture proiectului de la CS Dinamo și ce obiective are cu echipa.

”Am vorbit cu Xavi Pascual şi mi-a spus că are nevoie de un manager la echipa de handbal şi că cei de la Dinamo sunt în căutări. M-a întrebat dacă aş fi dispus să vin. Am spus că ar fi o onoare să lucrez din nou cu el, la Dinamo. Apoi am vorbit cu Ionuţ (n.r. Ionuţ Popa, preşedintele CS Dinamo) şi am ajuns la un acord foarte rapid. Este un proiect foarte serios, un club care vrea să fie îmbunătăţit şi are toate condiţiile. Pentru mine, a fost uşor să accept să lucrez pentru Dinamo

Negocierile au durat 5 minute cred. Bineînţeles, conversaţiile au fost mai lungi. Voiam să ştiu despre echipă, despre proiect, despre munca pe care trebuie să o depun. Dar negocierile au fost foarte simple”, a spus Barrufet .

Obiectivul lui la Dinamo: ”Să facem din Dinamo o echipă mai bună. Este un club care are condiţii foarte bune şi există mulţi oameni aici care îşi doresc să îl transforme într-un club mare. Se vrea construirea unei echipe de top, în anii care urmează. Sunt perspective foarte bune şi sper să ajut.

Echipa este la un nivel bun. Joacă în Champions League. Dar, dacă vrem să ne îmbunătăţim, trebuie să o facem pas cu pas, nu în grabă. Nu îţi doreşti să fii un an în top şi apoi în următorul sezon să cobori. Nu cred că este o manieră bună de a face lucrurile. Ele trebuie făcute pas cu pas.

O să ajut să aducem cei mai buni jucători. Scopul imediat este să îmbunătăţim echipa pentru sezonul viitor, iar dacă vom putea aduce jucători de valoare, cu siguranţă o vom face. Este un proiect serios, avem încredere şi avem nevoie de timp pentru a omogeniza echipa. De exemplu, Kielce sau Szeged sunt echipe care au reuşit să urce şi să se menţină la un nivel foarte bun”, a mai noul noul manager al echipei.

Lasă un răspuns