Vlad Morar, pregătit de derby: ”Abia aștept să debutez”. Mesaj pentru fanii dinamovisti

Dinamo vrea să își ia revanșa cu Rapid. După ce au fost egalați în prelungiri în partida tur, ”câinii” vor să își învingă rivala. Duelul dintre cele două cluburi, v-a avea loc sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, pe Arena Națională.

Vlad Morar a fost transferat de Dinamo acum o săptămână, dar vârful venit de la Mediaș nu a apucat încă să debuteze în tricoul lui Dinamo.

Vlad Morar nu a fost pe bancă în meciul cu Gaz Metan Mediaș, dar nu a fost folosit nici în meciul amical cu Viitorul Cluj, însă atacantul venit de la Mediaș spune că este pregătit să joace.

”Da, e un meci important pentru mine. Am jucat șase luni acolo și am reușit să promovăm, dar acum sunt la Dinamo și vreau să dau totul pentru club. Mergem cu gândul la victorie pentru că trebuie să mai acumulăm puncte până se termină sezonul regulat. Sunt pregătit, chiar dacă nu am jucat în meciul amical. Acum depinde de Mister. O să aflu în cel mai scurt timp, dar cred că voi fi în lot.

E cel mai important transfer din carieră. Dinamo e în continuare un club mare și locul din clasament nu reflectă ceea ce reprezintă această echipă. Dinamo trebuie să fie sus, să se bată la campionat și la playoff, nu la retrogradare.

Abia aștept să debutez și fotbalul fără spectatori nu poate exista. Sunt două echipe cu mulți suporteri și ne așteptăm la un spectacol în tribune. Nici la Mediaș nu m-am bucurat că am înscris împotriva lor. Să marchez eu și acum și voi vedea apoi o să văd ce fac”, a spus Vlad Morar, înaintea meciului.

Totodată, acesta a avut și un mesaj pentru fanii dinamovisti: ”Să fie alături de noi, pentru că doar așa putem salva acest sezon dificil. Știu că au așteptări mari de la mine. Nu simt nicio presiune și abia aștept să joc și să îmi fac treaba, să dau goluri”.

  • 3 goluri în 19 meciuri a reușit Vlad Morar în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1
  • 6 luni a jucat atacantul la Rapid: august-ianuarie 2016 și a reușit 9 goluri în 15 meciuri
  • 350.000 de euro e cota jucătorului conform Transfermarkt

Lasă un răspuns