De ce nu mai stă Răducioiu la meciuri pe bancă

Florin Răducioiu este mereu prezent alături de Flavius Stoican la conferințele de presă.

Însă în ultima perioadă, el a ales să nu mai stea pe bancă, alături de Flavius în timpul partidelor și fostul mare atacant din Ștefan cel Mare a explicat de ce a luat această decizie, care inițial a fost interpretată ca fiind un gest prin care nu își mai arată susținerea față de antrenorul lui Dinamo:

”Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună”, a explicat Florin Răducioiu, conform Telekom Sport.

”Sunt un pic nostalgic, hai să-l numim derby, chiar dacă adevăratul derby ştiţi foarte bine că era Dinamo – Steaua. Sunt două echipe din capitală, de tradiţie, cu istorie. Cred ca va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională. Joacă două cluburi cu un mare trecut.

Aşteptările trebuie oricum să fie mari şi din partea noastră şi a lor. Vreau să cred ca va fi un spectacol atât în tribună cât şi pe teren. Şi evident să câştige cel mai bun. Mă bucur că nu primim gol în ultimele două meciuri şi asta e foarte important.

Pentru noi este important să nu pierdem. Să făcem cât mai multe puncte. Rapid e o echipă bună, interesantă, am văzut multe meciuri ale lor”, a declarat Răducioiu, potrivit sursei citate.

Florin Răducioiu, încrezător înaintea derby-ului Rapid – Dinamo

”Sunt și eu nostalgic după aceste derby-uri. E un meci important și trebuie să avem continuitate în rezultate. Va fi un meci foarte greu, avem nevoie de spirit de sacrificiu și determinare. Băieii sunt în formă bună și am mare încredere în ei. Avem nevoie de puncte și sunt convins că vom obține un rezultat pozitiv. Sunt convins că va fi un meci frumos și că jucătorii vor oferi spectacol”, a declarat Răducioiu în cadrul conferinței de presă, premergătoare partidei.

Lasă un răspuns