Cosmin Matei, înaintea duelului cu CFR Cluj. Ce spune despre meciurile din play-out

Dinamo se pregătește de finalul sezonului regulat și de debutul din play-out. Până atunci, echipa noastră mai are un meci de disputat, cel cu CFR Cluj. Patrida este programată, duminică, de la ora 17:30, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Unul din liderii echipei este Cosmin Matei, cel care spune că pentru Dinamo urmează un nou campionat, cel din play-out, unde fiecare meci va fi precum o finală. Cosmin Matei a oferit și el un interviu video pentru pagina oficială de facebook a clubului:

”Situația nu este simplă, avem obligația să scoatem echipa din această perioadă dificilă. Lucrurile nu sunt simple, avem șansă în play-out să reușim să legăm victorii și să ducem echipa peste zona de baraj, acesta este obiectivul principal, ar da o liniște tuturor suporterilor. Am venit la Dinamo din mai multe motive, unul ar fi că aveam o istorie la Dinamo, am venit cu inima deschisă să pun umărul ca echipa să rămână în prima ligă.

Este un meci în deplasare contra unei echipe puternice, este un meci important, dar consider că acest campionat începe cu prima etapă din play-out și atunci fiecare meci este ca o finală pentru noi.

Suntem foartem conștienți în ce situație este echipa, de importanța meciurilor care urmează să vină, cu siguranță de la jucători, staff, lucrează în jurul lui Dinamo, vom face tot ce depinde de noi ca echipa să rămână în prima ligă. Încet, încet să ducem Dinamo acolo unde îi este locul, să nu mai treacă prin momente dificile”, a declarat Cosmin Matei într-un interviu video acordat paginii oficiale a clubului.

Cosmin Matei a vorbit și despre golul marcat în derby-ul cu Rapid, încheiat 1-1.

”Aveam nevoie să înscriu într-un astfel de meci, au fost niște perioade destul de dificile la Dinamo și am încercat cât mai repede să trec peste ele sau să nu mai afecteze în jocul meu”, a mai spus acesta pentru pagina oficială de facebook al FC Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s