Avancronică I CFR Cluj – Dinamo București

CFR Cluj și Dinamo București se înfruntă astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul ”Dr. Constantin Radulescu”, contând pentru etapa cu numărul 30 din Liga 1.

CFR Cluj și Dinamo s-au mai întâlnit de 43 de ori în toate competițiile. În turul acestui sezon regular, elevii lui Dan Petrescu au câștigat cu 3-0 în Ștefan cel Mare.

CFR Cluj s-a distanțat la 14 puncte în fruntea clasamentului și poate aborda fără presiune întâlnirea cu Dinamo. Nu se poate spune că nu există motivație, pentru că toată lumea, de la fani la conducători, își dorește o victorie împotriva ”câinilor”.

”Dinamo e Dinamo, indiferent de problemele pe care le are. O victorie a noastră ar fi văzută normal. Din punctul nostru de vedere avem numai de pierdut. Sper ca și jucătorii să fie conștienți că Dinamo este o echipă periculoasă. Au jucători tineri de valoare. Nu au omogenitate, dar și-au revenit cu spiritul”, a spus dan Petrescu, care poate conta din nou pe Omrani. Francezul poate începe meciul pe banca de rezerve.

CFR Cluj este pe locul 2 în clasamentul formei, cu 13 puncte obținute în ultimele 5 runde, golaveraj 7-2.

De partea cealaltă, se poate spune că Dinamo a scăpat deja de retrogradarea directă, după ce Academica Clinceni și-a pierdut jucătorii importanți, iar Gaz Metan Mediaș a fost depunctată. Echipa antrenată de Flavius Stoican își permite să joace deschis la Cluj, confruntarea cu CFR fiind un antrenament util pentru play-out și pentru barajul de menținere în Liga I.

”E ultimul meci din acest campionat. Întâlnim campioana României. Chiar dacă avem o mulțime de accidentați, mergem acolo încrezători și vrem să facem o partidă bună. Nu ne va fi ușor, dar am încredere că putem face un un meci bun, prin încredere, determinare și dorință”, a spus Stoican. Lipsesc Figueiredo, Mihaiu, Ivanovski, Matei, Ivanov, Patriche, Răuță, Jovanovic, Grigore, Azankpo și Tomozei, toți accidentați. De asemenea, Johnatan Rodriguez nu are drept de joc

Dinamo este pe locul 12 în clasamentul formei, cu 5 puncte obținute în ultimele 5 runde, golaveraj 7-10.

ECHIPE PROBABILE

CFR: Hindrich – Cr. Manea, A. Burcă, Graovac, Camora – C. Deac, A. Boateng, Bordeianu – Neguț, Debeljuh, Petrila;

DINAMO: Eșanu – Buleică, Moura, Ehmann, St. Filip – Carp, Răuță, Pierret – Torje, Morar, Grădinaru.

  • Partida va fi arbitrată de Călin Iulian, ajutat de Avram Valentin și Mitruţi Daniel.
  • Dinamo se află pe locul 14, cu 17 puncte (golaveraj 23-62)
  • Echipa antrenată de Dan Petrescu este liderul clasamentului, cu 73 de puncte (golaveraj 44-15)

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Lasă un răspuns