Video I Stoican și ai lui, ”au înfrânt” și la Cluj

Dinamo a pierdut în duelul cu CFR Cluj, cu scorul de 4-1, după ce la pauză rezultatul a fost 1-1.

Dinamo a deschis scorul prin Aloe, după un atac temerar, plus corner, Morar a tras spre poartă din fața lui Bordeianu, iar Aloe (4), rămas în fața porții, a lovit mingea. 1-0 pentru Dinamo. Ulterior, “feroviarii” au forțat, iar defensiva lui Dinamo a fost surprinsă pueril după lansarea lui Camora pentru Deac (39), decarul restabilind echilibrul după ce a dejucat pasul la ofsaid al adversarei.

Un 1-1 firav pentru oaspeți, care, coroborat cu eliminarea lui Steliano Filip – “specialitatea casei”, cot în gura lui Bordeanu, la 8 minute de la precedentul avertisment -, anunța ceea ce avea să urmeze.

Nu am rezistat prea mult nici în repriza secundă, în minutul 50 Debeljuh face 2-1, 4 oameni în careul nostru la o fază simplă de joc, fundașii noștri făceau din nou filaj și practic se punea problema scorului final până la urmă. Dominarea CFR-ului nu se încheia, astfel că Stoican a decis să schimbe, Bani și Bordusanu au intrat în teren, Carp și Buleică au ieșit de pe teren, greu însă să se mai schimbe ceva, mai ales că jucăm fără vârf.

Esanu ne-a scos două goluri până în minutul 57, super intervenții din partea tânărului portar, realmente dramatic ce se întâmplă cu Dinamo. Esanu a făcut ce a depins de el, dar apărarea noastră efectiv a cedat cu totul, așa arată o echipă căzută, care nu mai înțelege nimic din ce transmite antrenorul. Dacă se putea arunca prosopul, acum era momentul. CFR a mai scăzut ritmul, dar tot s-a făcut 4-1 cu un sfert de oră înainte de final, un nou meci în care ”reușim” să primim mai mult de 3 goluri.

Dinamo pierde și încheie în genunchi un sezon regular ORIBIL, în care ne aflăm pe loc de baraj datorită problemelor financiare de la Mediaș, să nu ne mințim. 66 de goluri primite.

Lasă un răspuns