Video I Flavius Stoican, mesaj pentru jucători după eșecul de la Cluj

Dinamo a fost învinsă, , duminică, de CFR Cluj, cu scorul de 4-1 (1-1), în etapa a 30-a a Ligii 1. Steliano Filip a primit un cartonaş roşu în minutul 45+2, după ce l-a lovit cu cotul în săritură pe Bordeianu. Pentru CFR au marcat Deac și Debeljuh a reuşit o triplă.

Tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican a avut un mesaj ferm pentru jucători, după înfrângerea categorică cu CFR Cluj. Stoican le-a cerut jucătorilor să fie mai ponderaţi în timpul meciurilor, pentru a evita eliminările.

Flavius Stoican a spus că jucătorii săi trebuie să fie mai echlibiraţi în timpul jocului. Stoican a făcut referire şi la eliminarea lui Steliano Filip din finalul primeie reprize, moment care s-a dovedit decisiv în economia partidei.

”E greu împotriva CFR-ului și 11 contra 11. Faptul că CFR a profitat de omul în plus se datorează echipei lor puternice, a profitat la maximum. Noi trebuie să învățăm din greșeli pentru că se repetă aceste eliminări și trebuie să fim mai responsabili pentru că ne costă. Tot timpul am spus că trebuie să fim echilibrați, să nu ne ia mințile dorința și atitudinea.

Până atunci am închis bine culoarele, spațiile, dar am primit acel cartonaș roșu și totul s-a rupt. În plus, sănătatea jucătorilor noștri pe care-i avem în infirmerie și-a spus cuvântul și nu puteam spera la mai mult din acest joc.

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să avem aceeași atitudine și dorință, cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începem un nou campionat și încercăm să scoatem maximum din orice meci”, a spus Flavius Stoican la finalul meciului.

Un gând despre &8222;Video I Flavius Stoican, mesaj pentru jucători după eșecul de la Cluj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s