Flavius Stoican, justifică numărul mare de jucători accidentați: ”Se simte lipsa celor 12”. Unde se va disputa derby-ul cu Rapid

Dinamo a pierdut în duelul cu CFR Cluj, cu scorul de 4-1, după ce la pauză rezultatul a fost 1-1.

Dinamo a deschis scorul în Gruia și ”câinii” sperau la o surpriză, însă CFR Cluj a întors scorul. Deac a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, iar eliminarea lui Steliano Filip a facilitat o victorie la scor a CFR-ului. Debeljuh a reușit un hat-trick în partea a doua.

Flavius Stoicans-a prezentat la Cluj cu foarte mulți jucători indisponibili, Dinamo fiind de departe echipa cu cei mai mulți jucători absenți în Liga I în momentul de față.

Mulți oameni de fotbal, dar și suporteri ai echipei, au atras atenția asupra faptului că nu a fost adus un preparator fizic și la Dinamo acest lucru se vede, însă Stoican are altă explicație.

”Meciul cu Rapid din sezonul regular a lăsat urme din punct de vedere al stărilor de sănătate. Sper să revină jucătorii care au fost accidentați. Vom vedea de mâine încolo. Se simte lipsa celor 12 și mă refer aici la Cosmin Matei, Mirko Ivanovski, dar și ceilalți. E destul de delicat când îți lipsesc atât de mulți jucători.

Toți ne dorim să avem un parcurs cât mai bun și să îi ajungem pe cei din fața noastră, deși e greu. Vom trata meciurile ca niște finale.

Noi am încercat tot timpul să facem meciuri reușite, indiferent de adversarul pe care l-am avut, fie ei și mai buni. Faptul că ne-au lipsit acești băieți ne-a destabilizat ca și evoluție. Am făcut o primă repriză bună în meciul cu Sepsi, iar, mai apoi, de pe bancă, aveam nevoie de Matei sau Răuță, însă nu erau 100% apți. Am sperat și eu să intre, dar la încălzire au resimțit probleme și nu i-am folosit.

La fel, și la partida cu CFR, neavând jucătorii titulari, a fost greu să venim cu un plus, a fost și acea eliminare. Stelu Filip n-a jucat rău la mijloc pânâ să ia cartonaș roșu. A fost o decizie corectă din partea domnului arbitru”, a spus antrenorul lui Dinamo pentru playsport.ro.

”Nu este neapărat o diferență. Până la urmă, le întâlnim pe fiecare în parte, fie c-o facem la început sau la sfârșit. De asemenea, am reușit rezultate pozitive contra celor două, deci nu este nicio diferență. Cred că-i bine că jucăm cu Rapid, pentru că este un meci cu orgolii și, chiar dacă nu avem spectatori pe stadion, vor fi în fața micilor ecrane. Ne dorim foarte tare să facem un meci bun. Indiferent cu cine jucăm, trebuie să tratăm foarte încrezător orice meci”, a concluzionat Flavius Stoican pentru sursa mai sus citată.

Rapid – Dinamo, pe stadionul din Mioveni

În etapa a 28-a a sezonului regular, cele două formații s-au întâlnit în remiza 1-1 de pe Arena Națională, unde am avut parte de un spectacol din partea ambelor peluze prezente la meci, Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Nord Rapid. Nu va fi cazul și în prima etapă din play-out, deoarece giuleștenii, din cauza materialelor aruncate pe teren la meciul cu formația lui Flavius Stoican (torțe și fumigene), au primit o interdicție de a juca fără spectatori următoarele două meciuri de acasă, dar și o amendă de 60.000 de lei.

Meciul trebuie disputat la Mioveni, deoarece Arena Națională este indisponibilă în acest weekend. Mai exact, sâmbătă, pe 12 martie, pe gazonul celui mai mare stadion din țară este organizat un concert caritabil SAGA („We are ONE!”). Fondurile de pe urma evenimentului vor fi donate către Crucea Roșie Română, pentru ajutarea poporului ucrainean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s