Flavius Stoican neagă incidentul avut cu Cătălin Carp. Ce spune Iuliu Mureșan

Dinamo a fost învinsă, , duminică, de CFR Cluj, cu scorul de 4-1 (1-1), în etapa a 30-a a Ligii 1. Astăzi, a apărut în presă o informație în care Flavius Stoican ar fi fost la un pas de a se lua la bătaie cu Cătălin Carp, la pauza şi în urma meciului cu CFR Cluj.

Cu salariile aproape la zi, ultimele săptămâni fuseseră liniştite la Dinamo, dar un nou scandal a izbucnit acum, asemănător cu cele din ultimul mandat al lui Mircea Rednic.

La pauza meciului cu CFR, Flavius Stoican l-ar fi certat pe Cătălin Carp pentru câteva dintre greşelile făcute împotriva campioanei, iar acestuia nu i-ar fi picat bine.

Apoi, în autocar, cei doi ar fi fost aproape de a se lua la bătaie, înainte de a fi despărţiţi de Gabi Torje.

Ar fi un nou scandal monstru la Dinamo, după ce şi Mircea Rednic ar fi fost părtaș într-o altercaţie cu Deian Sorescu, în urmă cu câteva luni.

Totuşi, Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan neagă vehement aceste zvonuri, spunând că nici nu se pune problema ca un astfel de incident să fi avut loc.

”Noi trebuie să fim concentraţi pe fotbal exclusiv, nici nu am avea timp să ne certăm! Nu pricep de unde apar astfel de chestii care nu doar că nu sunt adevarate, dar erodează încrederea în echipă, în forţele noastre.

Nu sunt vânător de greşeli, eu doar corectez. Nu are nicio logică să ne fi certat la pauză. Era rezultat pozitiv”, a declarat Flavius Stoican, pentru gsp.ro.

”Nu a fost vorba despre un conflict, m-am interesat şi am vorbit şi cu Torje, care mi-a povestit că la finalul meciului Stoican, pe un ton civilizat le explica greşelile la cinci-şase jucători.

Cătalin stătea pe bancă şi a zis ceva în ruseşte. Moment în care a intervenit Torje şi a zis: «Carp, n-ai dreptate, ştiu ruseşte, nu ai dreptate ce ai zis». Nu a injurat.

Stoican nu l-a băgat în seamă şi şi-a continuat discuţiile cu ceilalţi jucători şi asta a fost tot incidentul. Cătălin e foarte liniştit, alţii ar fi în stare să înjure.

Îl cunosc bine de la CFR, s-a potolit după alea 2-3 cuvinte”, a comentat Iuliu Mureşan, conform sursei citate.

Ionel Dănciulescu, atrage atenția asupra strategiei lui Stoican

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, a atras atenția asupra strategiei lui Stoican, cu câteva minute înaintea interviului dat după CFR – Dinamo.

”Nu pot să înțeleg luarea asta de poziție, că începe un nou campionat. Dinamo are nevoie să scoată toate punctele posibile. Dacă Gaz Metan și Clinceni nu ar fi avut problemele financiare, Dinamo ar fi fost retrogradată, dacă luăm în seamă declarația lui Flavius”, Ionel Dănciulescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s