Mircea Rednic se gândeşte să investească: ”Dacă la Dinamo nu s-a putut…”

Mircea Rednic se află fără angajament din luna decembrie, după despărţirea de Dinamo. Tehnicianul de 59 de ani a recunoscut că se gândeşte să investească la FC Braşov în viitor, ”dacă la Dinamo nu s-a putut”.

La meciul de la Brașov disputat ieri, în care Metaloglobus a trecut cu 2-0 de FC Brașov, în etapa a 18-a a Ligii 2, a fost prezent și Mircea Rednic, ultima dată antrenor al lui Dinamo.

Întrebat dacă ar putea reveni în fotbal, chiar la FC Brașov, ”Puriul” nu a exclus varianta.

”Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut…”, a declarat Rednic.

FC Brașov are doar 13 puncte după 18 meciuri și se află pe locul 16 în Liga 2, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular.

Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic

”Ca să fiu sincer, și acum plângem după punctele pierdute cu Mircea Rednic. Și am pierdut o gramadă…Nu am luat decizii de la început pentru că am zis că nu e bine să producem vreun scandal intern. Dar totuși trebuia intervenit, deoarece nu se mai putea.

Și eu am vrut să plec de la Dinamo. După demiterea lui Mircea trebuia făcut un șoc total. Eu am vrut să plec pentru că eram dezamăgit de niște jucători. Noi am făcut eforturi considerabile ca să ținem echipa pe linia de plutire, dar unii jucători nu ofereau nimic față de ceea ce ne așteptam de la ei. Ce voiați să fac?

Am gândit că, poate dacă plec și eu de la Dinamo, atunci se va produce cu adevărat un șoc total. Însă am fost convins să rămân, iar acum nu îmi pare rău. Lucrurile au început să se miște și eu cred că noi vom urca în clasament și peste locurile de baraj. Am mare încredere în lotul actual”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit prosport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s