Florin Răducioiu a ajuns la capătul răbdării: ”E o prostie care trebuie să nu mai existe!”

Florin Răducioiu a ajuns la capătul răbdării din cauza deselor eliminări de la Dinamo, din timpul meciurilor. Cartonaşul roşu primit de Steliano Filip în partida cu CFR Cluj l-a scos din sărite pe fostul mare dinamovist.

Oficialul clubului a anunţat că îi va băga pe jucători în şedinţă, pentru a se evita în meciurile din playout eliminări. Dinamo a fost nevoită să joace cu un om în minus în foarte multe partide din acest sezon.

”Sunt mult mai multe puncte slabe decât bune. Mă refer la mai multe aspecte, precum atitudinea sau comportament în teren. Nu e posibil ca aproape meci de meci să avem un jucător eliminat.

Lucrurile astea chiar nu trebuie să se mai întâmple din punctul meu de vedere. Este de neacceptat! M-am cam săturat şi eu să asist la asemenea meciuri ale noastre cu jucători eliminați. Nu este posibil! Este nevoie de o mai mare responsabilitate din partea jucătorilor, mai multă atenție, mai mult echilibru. Nu putem să ne permite să mai jucăm în 10 oameni.

Se întâmplă cam des această problema de când sunt aici. E de neacceptat! Am să intervin eu şi am să fac apel la maturitatea lor. Nu trebuie să se întâmple asemenea lucruri de acum şi până la sfârșitul acestui play-out Nu mai putem greşi, nu mai putem da anumite cadouri şi lipsă de maturitate şi prostie. E o prostie care nu mai trebuie să existe în asemenea meciuri”, a spus fostul ”Marele Blond” la telekomsport.ro.

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a dezvăluit un episod halucinant petrecut în autocarul „câinilor” după meciul cu Gaz Metan din octombrie 2021, pierdut 1-2. Jucătorii dinamoviști, în frunte cu Steliano Filip, și-au comandat mâncare de la fast-food și au mâncat în drum spre București.

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul respectiv, dar înfrângerea nu i-a împiedicat pe ”câini” să facă un adevărat festin în autocar. Totul a fost programat încă dinaintea partidei. Cel care a comandat hamburgerii a fost Steliano Filip.

”Știți ce s-a întâmplat la Mediaș? Eram în autocar, plecam acasă. Toți din echipă mâncau hamburgeri, carne tocată. A dat comandă Filip, cu trei ore înainte de meci. Am mesajele! Eu am avut acces la grupul lor. Ei trebuie să decidă în teren, nu soarta lui Stoican. E o problemă și la jucători, poate aici am greșit, am spart buboiul. Dacă vrei să mergi pe drumul bun, ai nevoie de jucători care nu comentează. Trei sferturi dintre jucători nu se uită la meciuri de Liga Campionilor și Europa League, au altă treabă”, a spus Mircea Rednic.

Lasă un răspuns