Flavius Stoican bagat în ședință: ”Am fost anunțat că voi avea discuții concrete”

Flavius Stoican a mers astăzi la birouri pentru a stabili datele rezilierii contractului.

Înainte de a intra în ședință cu cei din conducere, Flavius Stoican a oferit câteva declarații:

”Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete. După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat.

E un sentiment plăcut când văd că oamenii mă susțin. Nu mă dezamăgește nimic, învăț din fiecare situație”, a spus Stoican înainte de a intra în ședință.

Flavius Stoican şi-a dat pentru a doua oară demisia, deşi e susţinut de jucători

Flavius Stoican a fost la un pas să fie demis de la Dinamo în cursul zilei de marți, dar, după intervenția liderilor vestiarului, s-a decis ca antrenorul să continue. Hotărârea luată marți, vine după ce jucătorii au anunțat că sunt pregătiţi să intre în grevă în cazul în care conducătorii clubului se vor despărți, în cele din urmă, de antrenorul de 45 de ani.

Flavius Stoican şi-a înaintat pentru a doua oară demisia. Antrenorul vrea să îşi protejeze, astfel, jucătorii de furia ultraşilor care îl vor plecat pe antrenor. Conform sursei citate, ultraşii i-au abordat pe jucători după ce aceştia şi-au arătat susţinerea pentru antrenor. Iuliu Mureşan nu a accepta, până în acest moment, demisia antrenorului.

Ultimele informații dezvăluie că lupta dintre cele două tabere, una formată din jucători, Flavius Stoican și Iuliu Mureșan, iar alta formată din DDB, a continuat pe tot parcursul zilei, lupta a fost tranșată în cursul acestei seri de DDB. Mai multe discuții au avut loc între liderii DDB și conducerea lui Dinamo, în frunte cu Iuliu Mureșan. Rezultatul? Presiunea suporterilor a avut succes și Flavius Stoican ar urma să plece, în cele din urmă, de la Dinamo. Flavius Stoican ar urma să plece de la Dinamo miercuri, iar în locul său ar urma să vina Dușan Uhrin.

Lasă un răspuns