Giani Kiriță îl pune la zid pe Steliano Filip . Ce spune despre Iuliu Mureșan

Mircea Rednic a oferit aseară primele declarații după demiterea sa de la data de 21 decembrie.

Printre altele, fostul antrenor a vorbit despre lotul construit de Dinamo înainte de venirea lui în Ștefan cel Mare, iar ”Puriul” a declarat: ”Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă… Eu am preluat Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun”, a spus Mircea Rednic.

Mai mult, Rednic a dezvăluit un episod halucinant petrecut în autocarul „câinilor” după meciul cu Gaz Metan din octombrie 2021, pierdut 1-2. Jucătorii dinamoviști, în frunte cu Steliano Filip, și-au comandat mâncare de la fast-food și au mâncat în drum spre București.

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul respectiv, dar înfrângerea nu i-a împiedicat pe ”câini” să facă un adevărat festin în autocar. Totul a fost programat încă dinaintea partidei. Cel care a comandat hamburgerii a fost Steliano Filip.

”Știți ce s-a întâmplat la Mediaș? Eram în autocar, plecam acasă. Toți din echipă mâncau hamburgeri, carne tocată. A dat comandă Filip, cu trei ore înainte de meci. Am mesajele! Eu am avut acces la grupul lor. Ei trebuie să decidă în teren, nu soarta lui Stoican. E o problemă și la jucători, poate aici am greșit, am spart buboiul. Dacă vrei să mergi pe drumul bun, ai nevoie de jucători care nu comentează. Trei sferturi dintre jucători nu se uită la meciuri de Liga Campionilor și Europa League, au altă treabă”, a mai spus Mircea Rednic.

Cunoscut pentru reacțiile sale fără perdea, Giani Kiriță (45 de ani) a avut o reacție vehementă la adresa lui Steliano Filip (27 de ani), căruia i-a transmis că nu are ce să caute la Dinamo.

Kiriță este sigur în privința lui Filip. Fostul căpitan al “alb-roșilor” l-a “taxat” dur pe fundașul “câinilor” și crede că Steliano nu are ce să caute în aceste momente la un club precum Dinamo.

“Cu tot respectul pe care îl am pentru toți fotbaliștii, băiatul ăsta (n.r. Steliano Filip) e pierdut total. Nici nu știe ce înseamnă Dinamo. Băiatul ăsta are niște figuri în cap… nici n-ar trebui să fie în vestiarul lui Dinamo la ora actuală.

Toți am avut contre cu antrenorii, dar chiar și așa trebuie să-i arăți respect antrenorului… asta spune multe despre caracterului Steliano Filip.

Dacă a plecat Stoican, eu mă așteptam să plece și domnul Mureșan.

Noi suntem în afară, nu știm exact ce se întâmplă în interior. Nu știm cine ia deciziile, de ce le iau așa greșite.

Mi-aș dori foarte mult ca Dusan Uhrin să reușească și să rămânem în Liga 1 și cam atât. Sper să poată să reușească lucrul ăsta”, a spus Kiriță.

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic

”Nu mi se pare normal ce a spus. Eu nu am făcut transferuri niciodată la Dinamo şi nu fac. Costi Nica era din mai şi făcea antrenamente. Gabi Torje e prietenul meu şi avea discuţii cu mai multe echipe. Şi l-am întrebat, ‘băi, Picule, nu vii la noi?’ Şi l-am întrebat pe domnul Mureşan.

Cu Cosmin Matei la fel. Cosmine, nu vii să ne ajuţi? E mult spus că am comandat burgeri. S-a oferit Eric să ne ofere nişte burgeri, că are un restaurant acolo. Am zis să nu ne trimită mulţi burgeri. Mircea Rednic îmi spunea că sunt de bază şi după două zile eram exclus din lot”, a spus Steliano Filip.

Lasă un răspuns