Prima reacţie a lui Flavius Stoican după plecarea de la Dinamo. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor, după încetarea relațiilor contractuale

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo, deşi jucătorii au insistat ca el să rămână. Totul s-a decis după o şedinţă între Stoican, Zăvăleanu şi Mureşan. Fostul antrenor a vorbit imediat după şedinţa de urgenţă de la club. În locul lui, Dusan Uhrin va reveni în Ştefan cel Mare şi va debuta chiar în duelul cu Rapid, de la Mioveni.

”M-am oprit pentru binele jucătorilor, pentru viitorul lor. Ei vor înțelege de ce. Cred în ei, le doresc multă baftă. Merită toate aprecierile celor din fotbal.

Pentru mine este ceva deosebit ce s-a întâmplat ieri când au fost anunțați că se încetează raporturile cu mine. Nu am lacrimi în ochi, dar învăț din toate. Nu mai contează dacă îmi pare rău sau nu”, a spus Stoican la ieșirea de la discuțiile cu șefii lui Dinamo”, a spus Stoican, la ieşirea de la discuţiile cu conducerea.

Cum i-a anunţat Flavius Stoican pe jucători că pleacă

”Salut, băieți!

În primul rând, vă spun sincer că am rămas profund impresionat de atașamentul vostru, de atitudinea voastră și mai ales de unitatea arătată în discuția de astăzi. Asta înseamnă că nu am petrecut chiar degeaba această perioadă împreună și că voi ați înțeles ce înseamnă aceste atribute, aceste valori în viața unui vestiar.

Cu aceste sentimente în suflet, cu aceste trăiri, am avut de luat o hotărâre grea în ceea ce privește viitorul colaborării noastre. Din păcate, unica hotărâre rațională pe care o pot lua este să mă opresc aici.

Iar când spun asta, fără intenția de a folosi cuvinte mari, mă gândesc sută la sută doar la viitorul vostru și la cariera voastră.

Hotărârea mea, vă rog să mă înțelegeți, este irevocabilă!

Cu simpatie, dragoste, respect și încredere!”, a fost mesajul transmis Flavius Stoican jucătorilor, conform digisport.ro.

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Dusan Uhrin va reveni în funcţia de antrenor al lui Dinamo şi va avea un bonus direct de 25.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare. Cehul va sta pe bancă la meciul cu Rapid, din prima etapă a play-out-ului.

”Nu exclud varianta de a reveni la Dinamo, dar trebuie să analizam lucrurile bine. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, înseamnă mult pentru mine. Nu putem vorbi despre mine acum pentru că echipa are antrenor, iar eu sunt un simplu suporter al lui Dinamo. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători”, a spus Dusan Uhrin, marţi.

Un gând despre &8222;Prima reacţie a lui Flavius Stoican după plecarea de la Dinamo. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor, după încetarea relațiilor contractuale&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s