S-au ridicat restricțiile pentru suporteri! FRF a făcut anunțul

Guvernul României a luat decizia de a nu mai prelungi starea de alertă pe teritoriul țării noastre, iar toate restricțiile de care românii au avut parte până acum au fost ridicate.

În cosecință, Comitetul de urgență, compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, a vota eliminarea Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal.

Fără restricții pe stadioane

”Având în vedere încetarea aplicabilității dispozițiilor prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și Hotărârea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 16 din 08.03.2022 pentru abrogarea Hotărârii CNSU nr. 6/2022 privind procedura de aprobare a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor, aprobă suspendarea Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal și a Protocolului de desfășurare a competițiilor de fotbal în sală.

Recomandă menținerea regulilor de igienă și prevenție la stadion/teren de antrenament/cazare/deplasare, precum și testarea persoanelor care prezintă simptome COVID-19 și izolarea persoanelor pozitive. Subliniază necesitatea respectării de către structurile sportive, în orice moment, a tuturor obligațiilor impuse de normele legale in vigoare”, se arată în anunțul făcut de FRF.

Așadar, meciurile din playoff/out se vor putea disputa cu stadioanele pline.

Dusan Uhrin a revenit în România. Prima reacție a antrenorului ceh

Dusan Uhrin Jr. a sosit în România pentru a discuta cu conducătorii lui Dinamo.

”Vom vedea ce va fi (n.r. – legat de derby-ul cu Rapid). Încă nu am semnat cu Dinamo! M-am întors pentru fani, pentru ei am venit în România.

Negocierile au decurs foarte rapid. M-au sunat ieri dimineață să vin şi în această seară mă voi vedea cu conducătorii. Cu jucătorii ar trebui să vorbesc după ce voi semna contractul, dacă îl voi semna.

Va fi mult mai dificil decât data trecută. Acum e sigur barajul, dar sunt multe lucruri de văzut.

Îmi place România, vom vedea ce se va întâmpla. Să vedem ce se va întâmpla în această seară, poate mă întorc la Praga. Încă nu am semnat. E mai bine să vorbim diseară”, a spus Dusan Uhrin, la sosirea în România.

Dusan Uhrin își conturează în aceste ore staff-ul tehnic cu care va încerca să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Cehul nu are de gând să tergiverseze foarte mult instalarea sa la echipă, pentru a nu pierde timp prețios pe care îl poate dedica echipei.

Noul tehnician a lui Dinamo se află în discuții avansate cu doi antrenori pe care și-i dorește alături în noua aventură din Liga 1 și speră să obțină acordul lor cât mai repede posibil, pentru a prelua complet frâiele echipei.

Potrivit prosport.ro, antrenorul de 54 de ani îi vrea pe Dragoș Picu, pentru postul de antrenor cu portarii, respectiv pe Sebi Moga ca antrenor secund, iar negocierile sunt aproape de finalizare.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

În prima etapă, echipa noastră va avea derby cu Rapid, echipă împotriva căreia a remizat de două ori în sezonul regulat, scor 1-1.

  • Etapa 1: Rapid – DINAMO (Duminică, 13 martie, ora 20:30)
  • Etapa 2: DINAMO – Sepsi Sfântu Gheorghe
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Lasă un răspuns