Mesajul PCH după revenirea lui Uhrin!

Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat, miercuri, oficial la Dinamo. Vestea a sosit la scurt timp după ce tehnicianul ceh a sosit în România.

Aflat într-un moment foarte greu, în care Flavius Stoican părea pierdut pe banca lui Dinamo, era necesară o schimbare și ”alesul” a fost până la urmă Dusan Uhrin, cel care revine în Ștefan cel Mare pentru un al treilea mandat.

Dusan Uhrin a avut mereu o relație specială cu suporterii și PCH, iar asta a fost unul din motivele importante pentru care el a ales să revină la Dinamo, într-un moment foarte greu, în care mulți nu ar fi vrut să mai audă de Dinamo.

Suporterii din ”Peluza Cătălin Hîldan” îl susţin pe antrenor şi au publicat, miercuri, un mesaj pe Facebook prin care îi urează bun venit tehnicianului Dusan Uhrin Jr. şi precizează că sunt alături de acesta.

“Bine ai revenit, Mister Uhrin!

HAI SĂ SALVĂM DINAMO ÎNCĂ O DATĂ!

9 meciuri pe viaţă şi pe moarte. 9 finale, la fel ca anul trecut. Şi sperăm şi într-o izbândă asemănătoare.

Dusan Uhrin merită respectul nostru şi al tuturor celor ce trag pentru Dinamo în momentul acesta, din tribune, din teren, din birouri.

Apreciem modestia şi profesionalismul lui. Apreciem faptul că a acceptat să vină, ştiind situaţia în care ne aflăm.

Un om corect, care face onoare meseriei de antrenor.

Dusan este şi membru DDB de câţiva ani. Cardul lui nu schimbă cu nimic lucrurile, dar arată că a înţeles să tragă alături de noi în aceeaşi direcţie.

SUNTEM ALĂTURI DE TINE, MISTER!

Nici pandemia, nici războiul, nici alte vitregii ale vremurilor nu ne pot opri!

DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, este mesajul PCH.

Dusan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo Bucureşti în carieră, în sezonul competiţional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) şi anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eşecuri), cifre în Liga 1.

Lasă un răspuns