Răzvan Zăvăleanu îi liniștește pe fani: ”Situația e sub control”. Ce spune despre salariul lui Dusan Uhrin

Dusan Uhrin jr. l-a înlocuit pe Flavius Stoican pe banca lui Dinamo, iar administratorul judiciar al clubului a ținut să anunțe că această mutare nu au afectat financiare clubul.

Administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, îi asigură pe fanii ”câinilor” că situația clubului este stabilă, în ciuda problemelor din ultimele zile.

Rezilierea contractului antrenorului Flavius Stoican, la presiunea suporterilor, nu a afectat financiar pe Dinamo.

”Nu au fost zile extraordinar de agitate. Problemele le luăm una câte una și să le rezolvăm. Nu ni le dorim, dar trebuie să le rezolvăm. Ne-am obișnuit cu aceste zile.

Relația cu antrenorul Flavius Stoican s-a derulat foarte bine. Pe mine m-a impresionat. A tratat cu bărbăție și momentul când a venit și când a reziliat contractul.

Din punct de vedere financiar este o perioadă de stabilitate. Urmărim cu atenție activitatea clubului, facem eforturi de atragere a fondurilor, iar situația este sub control”, a explicat Răzvan Zăvăleanu, la Digisport.

S-a zvonit că el ar urma să încaseze 7.000-8.000 de euro pe lună, cam cât avea și Stoican. Însă bonusul pentru salvarea de la retrogradare ar urma să fie consistent, în jur de 25.000 de euro. Răzvan Zăvăleanu a menționat că și pretențiile financiare ale noului antrenor, Dusan Uhrin, sunt în limite rezonabile și că nu vor pune în pericol balanța economică a lui Dinamo.

”Nu vorbesc despre bani, dar vă spun că e absolut eronată informația apărută în presă. Înțelegerea cu domnul Uhrin este una absolut rezonabilă și care nu are niciun impact negativ asupra clubului.

Tocmai de asta spun că nu doresc să vorbesc despre probleme respective, pentru că trebuie să lucrăm potrivit specializării noastre. Dacă mie mi se spune din partea celor care se ocupă de partea sportiva că e nevoie de o schimbare, eu mă uit la ce include din punct de vedere financiar.

Grijile noastre vor începe când va trebuie să facem rost de bani pentru a achita datoriile de dinainte de intrarea în insolvență și este foarte greu să pui bani deoparte în aceste condiții”, a punctat Zăvăleanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s