Noul ”purtător de cuvânt” a lui Dinamo i-a dat replica lui Giani Kiriţă

Giani Kiriță l-a criticat în termeni duri pe Steliano Filip, căruia i-a reproșat lipsa de atitudine din teren și modul în care a gestionat relația cu Mircea Rednic.

Nu apar cei din conducere la TV și nu oferă atâtea declarații sau drepturi la replică, pe cât oferă jucătorul lui Dinamo. Cu ceva mai mult timp la dispoziție, după cartonașul roșu încasat la Cluj, care îl va ține departe de gazon un meci.

Steliano Filip (27 de ani) nu se oprește și își ia tot mai în serios rolul de ”purtător de cuvânt” și a reacționat, după ce Giani Kiriță i-a luat apărarea lui Mircea Rednic și a spus despre fundașul lui Dinamo că ”doar dă din gură în stânga și în dreapta”.

”Este ultima oară când ies să mai vorbesc! Nu am ieșit ieri să vorbesc pentru a da în Mircea Rednic! Am fost acuzat de niște lucruri pe care nu le-am făcut. Orice om sănătos la cap nu poate să spună din ce am declarat că am dat în Rednic sau l-am jignit.

Știu și puteam să spun foarte multe lucruri, dar mi-am dat seama că e ușor să faci rău. Mai greu e să faci bine. Dacă făceam asta nu eram cu nimic mai bun decât persoanele care vorbesc urât acum. Până la urmă fiecare oferă ce are în suflet”, a declarat Steliano Filip, potrivit prosport.ro.

De asemenea, Steliano Filip a dezvăluit că Mircea Rednic l-a ironizat pe Giani Kiriță, după o vizită a fostului fundaș la baza lui Dinamo de la Săftica.

”Nu știu de ce a ținut Giani să vorbească despre mine și să sară așa în apărarea lui Rednic. Cred că se descurcă și singur. Probabil speră că va ține cont Mircea Rednic și îl va lua în staff cândva. Nu știu ce să zic, dar dacă avea ceva să îmi transmită, o făcea în privat.

Dacă vorbeam în privat, îi spuneam și eu să nu încerce să-l mai apere pentru că după ce Giani a plecat de la Săftica, Rednic l-a luat și la mișto”, a mai declarat Steliano Filip.

Giani Kiriţă: ”Latră degeaba! Ar trebuie să latre pe teren!”

Giani Kiriţă a dat de pământ cu Steliano Filip, cel care a avut un schimb de replici dure cu Mircea Rednic. Kiriţă l-a făcut praf pe fundaşul stânga al dinamoviştilor, despre care a spus că ”latră degeaba”.

Steliano Filip şi Mircea Rednic au avut un schimb dur de replici. Antrenorul l-a acuzat pe Filip că s-a implicat în politica de transferuri de la echipă şi că a comandat hamburgeri după partida de la Mediaş. Steliano Filip nu a rămas dator şi i-a dat replica lui Mircea Rednic. Fundaşul stânga s-a apărat şi a spus că el nu a avut nicio implicare în transferurile făcute de Dinamo.

”Se face atâta caz cu băiatul ăsta, el doar dă din gură. În vestiar, nu trebuie să vorbeşti, trebuie să joci. El latră degeaba. Ar trebui să latre pe teren. Nu te uiţi că te bate Clinceni, Voluntari, echipe care pe vremea noastră nu existau. Vorbiţi pe teren. Ăştia nici măcar cartonaşe roşii nu ştiu să ia. Sunt intrări de liga a treia, jucători de liga a treia. Nu trebuie să dai din gură, ne trebuie fapte. Mesajul ăsta ar fi.

Muriţi pe teren şi lăsaţi vorba. S-a săturat lumea de voi, doar să latre pe la televizor. Noi am trăit prin fapte, am câştigat nişte campionate. Oamenii ne întreabă ce facem cu Dinamo. Noi am respectat tricoul lui Dinamo. Alţii latră şi nu au câştigat niciun trofeu. Ei nu pot juca nici cu o echipă de liga a treia. Ei vor Champions League şi ei nu au câştigat nici la loz în plic. Şi nici nu vor câştiga cu mentalitatea asta”, a spus Giani Kiriţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s