Cristi Pulhac, critică administrația lui Mureșan: ”Eu cred că a fost o greșeală”

Dinamo a anunţat, miercuri, că Dusan Uhrin Jr, este noul antrenor principal al echipei.

Dinamo l-a dat afară pe Flavius Stoican şi l-a înlocuit cu Dusan Uhrin. Fostul fotbalist a lui Dinamo, Cristi Pulhac a criticat schimbarea frecventă a antrenorilor de la Dinamo și spune că principala problemă nu este la nivelul băncii tehnice, ci la jucătorii ale căror prestații nu se ridică la nivelul sumelor pe care le încasează.

Fostul dinamovist este de părere că Iuliu Mureșan a făcut o mare greșeală atunci când l-a îndepărtat de pe banca tehnică pe Mircea Rednic și spune că se teme că echipa va retrograda la finalul acestui sezon.

”Dinamo e în situația asta de vreo doi ani. Nu mă așteptam la o pantă ascendentă. Acum un an s-a salvat din cauza pandemiei. Oamenii de la club trebuiau să facă un plan mai bun pentru a nu se repeta situația asta.

Înțeleg că nu au bani de transferuri, dar am auzit că sunt jucători de la Dinamo plătiți și cu șase mii – opt mii de euro. E un lucru îmbucurător că s-a implicat DDB, dar ceea ce nu înșeleg eu este de ce Iuliu Mureșan, Zăvăleanu și DDB nu găsesc un numitor comun. Lotul nu e cel mai rău.

S-au schimbat nu mai știu câți antrenori, iar jucătorii sunt cam aceaași. Situația e chiar mai grea. Ajungem să-i rulăm pe toți antrenorii din Liga 1.

Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat. Toată lumea i-a dat în cap din cauza transferurilor, nu a jocului. Echipa juca. Acum, sincer, câți bani să iei din comisioane la Dinamo? Pe mine mă sperie barajul. Mă sperie foarte tare.

Sunt echipe din Liga a 2-a care investesc: U Cluj, Hermannstadt și Petrolul. Aș prefera ca U Cluj să promoveze direct”, a declarat Cristi Pulhac la realitateasportivă.ro.

Oficial I Sub comanda lui Dusan Uhrin va sosi un nou jucător

Dinamo a profitat din plin de problemele financiare ale lui Gaz Metan Mediaș, de la care s-a alimentat cu mai mulți jucători. După ce i-a adus pe Gabriel De Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar, echipa noastră l-a convins acum și pe vârful de atac Christian Irobiso, care a fost declarat liber de contract de contract de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor în urma restanțelor salariale acumulate la Gaz Metan Mediaș.

Iuliu Mureșan, a confirmat că vârful de atac și-a pus deja semnătura pe contractul cu Dinamo, care îl va legitima în cursul zilei de vineri: ”Irobiso a semnat și mâine (n.r. vineri) îl legitimăm”, a declarat Iuliu Mureșan.

Un gând despre &8222;Cristi Pulhac, critică administrația lui Mureșan: ”Eu cred că a fost o greșeală”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s