Audio I Cristi Pulhac, ironii către jucătorii din actuala generație: ”Suntem ultima generație care a mai jucat fotbal”. Ce spune despre viitor

Rapid și Dinamo se înfruntă duminică, de la ora 20:30, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1. Rapid pornește cu 20 de puncte în play-out, în timp ce Dinamo are doar 9 puncte, fiind pe loc de baraj.

Fost campion cu Dinamo, Cristi Pulhac a vorbit despre situația din fotbalul românesc și despre alegerea de a sta departe de fenomen după retragere.

”În general jucători care au făcut performanțe la echipele lor, sunt o parte care s-au axat pe o parte a antrenoratului a intrărilor în forumurile de conducere. Am spus să iau o pauză momentan și să privesc lucruri din afară momentan.

Părerea mea este că noi suntem ultima generație în care s-a cam mai jucat fotbal și aici mă refer neapărat strict la clubul Dinamo. Mă refer și la generațiile care au fost și la celelalte echipe, parcă eram apropiați, eram de aceeași vârstă cam toți și au reușit să joace și la nivele mai superioare.

În ultima perioadă mi se părea că o iau pe o parte descendentă să-i spun așa, pentru că tot ce se întâmplă în fotbal de ceva timp, mi se pare că mergem din rău în mai rău și am preferat să mă axez într-un fel și să duc viața mai departe.

În momentul când te lași de fotbal este o alegere dificilă, pentru că trăiești într-un moment când trebuie să pui stop fenomenului, pe care îl practici de la 11 ani și te-ai dedicat pentru acest lucru. Este un moment de rătăcire și are un impact puternic”, a spus Cristi Pulhac, pentru Radio Sport Total FM.

Cristi Pulhac, critică administrația lui Mureșan: ”Eu cred că a fost o greșeală”

Dinamo l-a dat afară pe Flavius Stoican şi l-a înlocuit cu Dusan Uhrin. Fostul fotbalist a lui Dinamo, Cristi Pulhac a criticat schimbarea frecventă a antrenorilor de la Dinamo și spune că principala problemă nu este la nivelul băncii tehnice, ci la jucătorii ale căror prestații nu se ridică la nivelul sumelor pe care le încasează.

Fostul dinamovist este de părere că Iuliu Mureșan a făcut o mare greșeală atunci când l-a îndepărtat de pe banca tehnică pe Mircea Rednic și spune că se teme că echipa va retrograda la finalul acestui sezon.

”Dinamo e în situația asta de vreo doi ani. Nu mă așteptam la o pantă ascendentă. Acum un an s-a salvat din cauza pandemiei. Oamenii de la club trebuiau să facă un plan mai bun pentru a nu se repeta situația asta.

Înțeleg că nu au bani de transferuri, dar am auzit că sunt jucători de la Dinamo plătiți și cu șase mii – opt mii de euro. E un lucru îmbucurător că s-a implicat DDB, dar ceea ce nu înșeleg eu este de ce Iuliu Mureșan, Zăvăleanu și DDB nu găsesc un numitor comun. Lotul nu e cel mai rău.

S-au schimbat nu mai știu câți antrenori, iar jucătorii sunt cam aceaași. Situația e chiar mai grea. Ajungem să-i rulăm pe toți antrenorii din Liga 1.

Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat. Toată lumea i-a dat în cap din cauza transferurilor, nu a jocului. Echipa juca. Acum, sincer, câți bani să iei din comisioane la Dinamo? Pe mine mă sperie barajul. Mă sperie foarte tare.

Sunt echipe din Liga a 2-a care investesc: U Cluj, Hermannstadt și Petrolul. Aș prefera ca U Cluj să promoveze direct”, a declarat, Cristi Pulhac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s