Oficial I Dusan Uhrin jr a semnat cu Dinamo! Vezi pe ce perioadă este valabil contractul

Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a revenit miercuri la Dinamo, unde i-a luat locul pe banca tehnică lui Flavius Stoican (45 de ani).

Dusan Uhrin jr. a condus antrenamentele ”câinilor” în ultimele 3 zile, iar astăzi, a parafat oficial contractul cu Dinamo iar anunțul a fost făcut imediat public.

”A semnat Uhrin!

Antrenorul principal Dusan Uhrin a semnat în urmă cu câteva momente contractul cu Dinamo București, la sediul clubului, alături de administratorul special Iuliu Mureșan.

Împreuna salvăm Dinamo!”, a fost făcut anunțul pe pagina oficială de facebook a clubului nostru.

Potrivit unor surse, înțelegerea dintre cele două părți va fi valabil până în iunie 2023. În acest play-out, Uhrin va avea un salariu de 6.500 de euro, urmând ca suma să crească la 8.500 de euro din sezonul viitor.

Dusan Uhrin, înaintea debutului în play-out: ”Nu există vreo favorită”

”Nu știu dacă există vreo favorită, poate Rapid pentru că e în fața noastră. Vom vedea ce va fi. Depinde și de mult. Avem probleme cu accidentările.

Sunt din nou aici, iar de fiecare dată când vin, Dinamo are probleme. Încerc mereu să fac tot ce pot pentru a salva Dinamo. Mereu când am fost aici a fost greu. mereu am avut probleme. Acum vin din nou într-o situație dificilă și voi încerca să fac tot ce pot.

Față de ultimul mandat sunt jucători noi, au fost multe schimbări. Nu știu câți jucători au jucat la Dinamo în acest sezon la Dinamo. 51? O cifră interesantă.

Le spun fanilor că voi face tot ce ține de mine pentru a salva Dinamo. Dată trecută eram aproape de retrogradare, am fost pe loc de baraj, dar am scăpat și am salvat clubul. Acum e din nou la fel. Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar sper să ne salvăm direct. Și la baraj va fi greu, vom juca împotriva unei echipe puternice din Liga 2.

Am nevoie de timp pentru a îmbunătăți echipa, dar nu am timp. Trebuie să fac tot ce pot în scurt timp. Le transmit anilor că voi da totul pentru a salva echipa. Trebuie să îmbunătățim multe aspecte. Nu marcăm mult, primim multe goluri. Avem mult de lucru, sunt multe probleme”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.

Dusan Uhrin, cinci absențe înaintea duelului cu Rapid

Cinci fotbaliști importanți are Dinamo în acest moment, care nu vor face parte din lot pentru meciul de peste două zile cu Rapid.

  • Răzvan Patriche (35 de ani)
  • Mirko Ivanovski (32 de ani)
  • Cosmin Matei (30 de ani)
  • Alexandru Răuță (29 de ani)
  • Antoni Ivanov (26 de ani)
  • *au probleme medicale și nu pot reintra în programul echipei

Cu doar o zi înainte de primul meci în al treilea mandat la Dinamo, Uhrin a anunțat că va semna semnat noul acord cu echipa noastră, după mai multe runde dure de negocieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s