Oficial I Sub comanda lui Dusan Uhrin va sosi un nou jucător

Dusan Uhrin a revenit pentru al treilea mandat la Dinamo și a început deja în forță în Ștefan cel Mare. El a condus deja primul antrenament la scurt timp după ce a fost anunțat oficial.

Dinamo a profitat din plin de problemele financiare ale lui Gaz Metan Mediaș, de la care s-a alimentat cu mai mulți jucători. După ce i-a adus pe Gabriel De Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar, echipa noastră l-a convins acum și pe vârful de atac Christian Irobiso, care a fost declarat liber de contract de contract de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor în urma restanțelor salariale acumulate la Gaz Metan Mediaș.

Iuliu Mureșan, a confirmat că vârful de atac și-a pus deja semnătura pe contractul cu Dinamo, care îl va legitima în cursul zilei de vineri: ”Irobiso a semnat și mâine (n.r. vineri) îl legitimăm”, a declarat Iuliu Mureșan.

Administratorul special a lui Dinamo, a spus că nigerianul este singurul fotbalist care a semnat deja, astfel că transferul lui Ivan Pesic la Dinamo încă nu este parafat.

  • Christian Irobiso a jucat ultimul meci în Liga 1 împotriva lui CFR Cluj, pe data de 12 februarie, în partida din Gruia pierdută cu 2-1, când a fost integralist.
  • În acest sezon, atacantul nigerian a evoluat în 21 de meciuri și a reușit două goluri și trei pase decisive, fiind evaluat conform Transfermarkt la 250.000 de euro.
  • Atacantul nigerian în vârstă de 28 de ani este al patrulea jucător al lui Gaz Metan Mediaș care semnează cu Dinamo în această iarnă, după Gabriel Moura, Răzvan Grădinară și Vlad Morar.
  • Deși Dusan Uhrin Jr. a antrenat-o pe Gaz Metan Mediaș în urmă cu doi ani, Gabriel Moura este singurul jucător cu care antrenorul ceh a mai lucrat și pe care l-a avut și la Dinamo în 2019.
Iuliu Mureșan își anunțat plecarea din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, lasă de înțeles că va părăsi „haita” în perioada următoare.

Dinamo va rămâne fără administratorul special Iuliu Mureșan, care va pleca de la club aproape sigur înainte de finalul sezonului. Oficialul a anunțat că așteaptă depunerea dosarului de licențiere pentru participarea în sezonul următor al Ligii 1, apoi vrea să lase locul altcuiva.

”Nu știu dacă mă mai prinde sfârșitul sezonului. Dacă nu luăm licența, e totul degeaba. Trebuie până la finalul lunii (n.r. martie). Suntem în regulă, așa cum am fost și cu clasificarea academiei.

Eu am vrut să plec chiar înaintea lui Stoican, dar am spus că nu e moral. E o problemă cu obținerea licenței. După ce depunem dosarul de licențiere voi pleca – nu neapărat să așteptăm și răspunsul, pentru că știi dacă obții licența. Noi vom lua sigur licența. Apoi, aș putea să plec.

Toți antrenorii au fost schimbați pentru că au făcut 6 puncte în 8-9 sau 11 meciuri. Inclusiv eu trebuie să plec din cauza asta”, a declarat Iuliu Mureșan.

Un gând despre &8222;Oficial I Sub comanda lui Dusan Uhrin va sosi un nou jucător&8221;

Lasă un răspuns