NEWS ALERT I Iuliu Mureșan își anunțat plecarea din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, lasă de înțeles că va părăsi „haita” în perioada următoare.

În ultimele zile au fost multe speculații în legătură cu situația actualului administrator special, despre care s-a scris că va pleca în momentul în care Flavius Stoican își va da demisia. Mureșan a anunțat în această după-amiază că vrea să plece de la Dinamo după ce se asigură că echipa noastră va primi licența pentru sezonul următor.

Dinamo va rămâne fără administratorul special Iuliu Mureșan, care va pleca de la club aproape sigur înainte de finalul sezonului. Oficialul a anunțat că așteaptă depunerea dosarului de licențiere pentru participarea în sezonul următor al Ligii 1, apoi vrea să lase locul altcuiva.

”Nu știu dacă mă mai prinde sfârșitul sezonului. Dacă nu luăm licența, e totul degeaba. Trebuie până la finalul lunii (n.r. martie). Suntem în regulă, așa cum am fost și cu clasificarea academiei.

Eu am vrut să plec chiar înaintea lui Stoican, dar am spus că nu e moral. E o problemă cu obținerea licenței. După ce depunem dosarul de licențiere voi pleca – nu neapărat să așteptăm și răspunsul, pentru că știi dacă obții licența. Noi vom lua sigur licența. Apoi, aș putea să plec.

Toți antrenorii au fost schimbați pentru că au făcut 6 puncte în 8-9 sau 11 meciuri. Inclusiv eu trebuie să plec din cauza asta”, a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport.

Oficialul lui Dinamo, a vorbit și despre plecarea lui Flavius Stoican. Mureșan spune că Stoican n-a plecat la dorința sa. In primul rând pune demisia lui Stoican pe seama rezultatelor slabe și a explicat că ar fi preferat ca Flavius Stoican să rămână, dar el a spus că ultimul cuvânt i-a aparținut antrenorului, care a luat decizia să își depună demisia.

”Cuvântul hotărâtor l-a avut Flavius. Dacă voia să rămână, ar fi rămas. Jucătorii au cerut să rămână, eu am fost de acord, dar Flavius a zis că e mai bine să plece. A fost decizia lui, nici a DDB-ului, nici a mea. N-a fost forțat să plece. Poate în anumite postări ale suporterilor de pe rețelele de socializare se exprimau anumite păreri și cereau niște lucruri.

Dar atât. Nu l-au sunat suporterii pe Stoican să-i ceară să plece și nici pe mine. Presiunea a fost cauzată în primul rând de lipsa rezultatelor. Asta contează în primul rând, am făcut puține puncte în multe meciuri. Ăsta e adevărul trist și crunt”, a declarat Mureșan.

Suporterii n-au venit la antrenamente, la meciuri nu i s-a cerut vehement demisia lui Flavius. Îmi pare rău că a plecat.

Da, în numirea lui Uhrin a contat și părerea fanilor. Când a fost ultima dată la noi, Uhrin a salvat echipa, asta a contat. Dar nu fanii decid, doar am ținut cont de părerea lor’‘, a spus Mureșan.

  • 5 puncte din 27 de puncte posibile au acumulat alb-roșiii în 2022, sub comanda lui Stoican, pus de Mureșan, în decembrie, în locul lui Rednic.
  • Iuliu Mureșan a preluat-o pe Dinamo după ce clubul a intrat în procesul de insolvență.

Un gând despre &8222;NEWS ALERT I Iuliu Mureșan își anunțat plecarea din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s