Video I Dinamo pierde după 13 ani și jumătate, în fața Rapidului

Dinamo a fost învinsă de Rapid, scor 3-1, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Dusan Uhrin a avut un debut de coşmar în cel de-al treilea mandat pe banca tehnică a clubului nostru.

Este prima victorie a ”alb-vișiniilor” împotriva ”câinilor” după 13 ani și jumătate!

Echilibrul s-a rupt după doar 3 minute. În încercarea de a intercepta o pasă, Torje i-a „pasat” involuntar lui Alexandru Ioniță II. Mijlocașul Rapidului a înaintat rapid spre poartă, l-a lăsat în urmă pe Ehmann și l-a „executat” cu sânge rece pe Figueiredo.

Golul 2 a venit în minutul 8. Ioniță a centrat din corner la colțul scurt, Bălan a deviat pe spate, spre bara a doua, de unde Kait a împins balonul în poartă.

Dinamo a revenit în joc în minutul 11. Torje a profitat de neatenția jucătorilor echipei gazdă și a executat rapid o lovitură liberă, spre Vlad Morar. Atacantul dinamovist l-a pierdut pe drum pe Romario Moise, a preluat pe poziție viitoare și a șutat la colțul lung.

Au urmat aproximativ 20 de minute de joc echilibrat, fără ruperi de ritm. Rapidul a înscris golul 3 în minutul 30. Adrian Bălan a executat spectaculos, o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

Figueiredo a fost derutat complet și s-a văzut învins pentru a treia oară.

În partea a doua, cu doi atacanți pe teren (Irobiso i-a luat locul ”închizătorului” Carp), Dinamo a urcat liniile. Minutul 60 a adus prima ocazie importantă. În urma unei centrări din corner a lui Torje, Aloe a trimis cu capul peste poartă, din interiorul careului mic.

Până la final, oaspeții s-au străduit să pună probleme, dar au pedalat în gol. Mai aproape de gol au fost rapidiștii.

În minutul 77, Carnat a șutat dintr-un unghi închis, dar a fost blocat de portarul lui Dinamo. Doar două minute mai târziu, Carnat a avut o ocazie chiar mai mare. A rămas 1 la 1 cu Figueiredo, dar a șutat pe direcția goalkeeperului dinamovist!

S-a terminat 3-1, în ceea ce reprezintă prima victorie a Rapidului cu Dinamo în Liga 1 din august 2008 încoace

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s