Mesajul suporterilor din DDB după revenirea lui Dorin Șerdean la Dinamo

Dorin Şerdean a preluat de la Pablo Cortacero firma Lotus, care deţine pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo. Acesta a câştigat un proces cu Dinamo în urma căruia ar trebui repus în funcţie şi să-i fie achitate salarii în valoare de 12.000 de lei.

Vestea i-a supărat teribil pe fanii lui Dinamo care au ieşit la atac.

DDB a publicat un mesaj dur pe reţelele de socializare, în care au transmis că nu este bine primit în Ştefan cel Mare.

”AVEM ÎNCREDERE ÎN JUSTIŢIE! Unul dintre membrii găştii spaniole a preluat coaforul de la un confrate în rele. Şerdean este acum patronul Lotus, devenind astfel acţionar la Dinamo. Acelaşi Şerdean a primit şi o decizie favorabilă din partea justiţiei, potrivit căreia Dinamo trebuie să il repună în funcţia pe care o deţinea la club şi să îi achite câteva salarii. E OK. Acţionarul (Lotus) nu mai trebuie acum decât să vireze banii în club, pentru ca departamentul de contabilitate să-i poată emite ordinul de plată pentru acele salarii.

Redevenind serioşi, mărturisim că nu «înţelegem» cum o Instanţă din România a eşuat în a înţelege că acest individ a făcut parte din şleahta cu alură de grup infracţional care a încercat să falimenteze Dinamo, un brand al sportului românesc. Vorba lui nea Ando: «Ăştia au venit să facă JAF».

Nu înţelegem din punct de vedere moral, sigur că da, altfel ştim că este vorba despre un litigiu de muncă şi s-a judecat ca atare. Pentru că tot o Instanţă din România a dat undă verde intrării în insolvenţă în numai două zile, aprobând şi planul de reorganizare la timp, clubul evitând depunctarea.

ÎNCREDEREA DDB ÎN JUSTIŢIE ESTE ASTFEL NEZDRUNCINATĂ! Clubul se află în momentul de faţă sub protecţia legilor statului, opţiunea intrării în insolvenţă dovedindu-se, încă o dată, o mişcare inspirată. Decizia în cazul Şerdean nu este definitivă, astfel că Dinamo va face apel”, se arată în comunicatul remis de DDB.

Pe data de 21 ianuarie 2021, DDB l-a îndepărtat pe Dorin Șerdean, numit de către Pablo Cortacero. A fost invocat faptul că Șerdean a lipsit de la locul de muncă.

Decizia luată în cadrul Consiliului de Administrație de la Dinamo a fost atacată în instanță de către Dorin Șerdean.

Firma Lotus, care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo – 72%, are un nou proprietar, în persoana lui Dorin Șerdean. Omul de afaceri a ajuns la o înțelegere cu spaniolul Pablo Cortacero și a preluat de la acesta toate acțiunile.

Concluzie:

Plata salariilor nu este nicidecum un lucru peste care să trecem cu ușurință, fiind vorba de o sumă semnificativă de bani, pe care Dinamo trebuie să i-o achite lui Dorin Serdean, dar asta se referă de la momentul în care a fost demis, până la momentul în care societatea a intrat în insolvență.

Însă, postul pe care Dorin Serdean ar trebui reintegrat, conform deciziei, nu mai există pe perioada insolvenței, așadar practic Dinamo va avea să îi plătească acea sumă de bani. Într-adevăr, rămâne de văzut cum și ce va decide Dorin Serdean să facă în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s