”Respectați-vă meseria și contractele!” DDB, mesaj pentru jucători înaintea derby-ului

Rapid și Dinamo se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni, partidă contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1.

Fanii cotizanți din DDB i-au încurajat pe jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. Fanii dinamoviști au dat asigurări că au încredere în fotbaliștii dinamoviști.

”Aici e Dinamo! Aici e DDB! Mesaj pentru jucători. Sunt zile în care pe paginile noastre vorbim mai mult despre antrenori, program, legende, acționari și management. Asta poate crea senzația că uităm de voi, jucătorii. Niciodată!

Fără voi, acționarii ar investi în domenii care nu oferă genul de emoții după care tânjesc. Fără voi, suporterii ar aplauda un dreptunghi de iarbă tunsă magnific. Fără voi, sponsorii ar plăti doar pentru a da numele unui stadion degeaba. Fără voi, televiziunile ar transmite imaginile în buclă și telespectatorii și-ar face cruce. Fără voi, fotbalul nu ar exista nici măcar pe computer.

Voi sunteți actorii principali în această piesă. Tot ce trebuie să faceți este să vă interpretați rolurile cât de bine puteți. Legătura dintre jucători și suporteri e specială și așa ne dorim să rămână! Fotbalul este un sport de echipă, însă cât de bună este echipa depinde de fiecare în parte.

Aveți un nou antrenor, cu care debutați în play out, unde veți avea bătălii grele de dus. Ne veți avea și pe noi în tribune, însă nu chiar de mâine. Timp de alte schimbări nu mai există. La ședința tehnică, uitați-vă la cel aflat în fața voastră, apoi pe bancă, în stânga și în dreapta fiecăruia! Ăia sunteți toți și trebuie să o scoateți la capăt!

Respectați-vă pe voi înșivă! Respectați-vă colegii! Respectați-vă antrenorul!

Buni, răi, înalți, scunzi, mai tineri sau la apusul carierei, purtați tricoul lui Dinamo, așa că sunteți ai noștri! La final, fie ne vom bucura împreună, pentru că ați reușit să salvați sezonul, fie ne vom bucura împreună, pentru că ați reușit să salvați sezonul!

Avem încredere în voi, băieți! Respectați-vă meseria și contractele! Dați tot ce puteți pentru noi și Dinamo”, se arată în comunicatul emis de DDB.

Gabriel Torje, înainte de Rapid – Dinamo: ”Rapid este o echipă rănită”

Într-o conferință de presă organizată înaintea derby-ului cu Rapid, de duminică, Gabriel Torje spune că nu este vreo favorită în meciul de mâine seară, dar are un regret că derby-ul se va disputa fără spectatori în tribune.

”Un derby, chiar dacă este în play-out, va rămâne un derby, ați văzut atmosfera de la meciul de acum 2 săptămâni, din păcate va fi fără suporteri, mi-aș fi dorit să fie un stadion plin, mai ales că restrictiile au dispărut, ne aștepta un spectacol în tribună și teren. Rapid este o echipă rănită în orgoliu, se așteptau să fie în play-off, avem nevoie de puncte pentru a ne salva de la retrogradare, fără a juca acel baraj. Știm că va fi greu, vor fi multe absențe, avem un lot care poate face față în orice situație.

Am făcut două egaluri cu Rapid, nici ei nu vin după o perioadă foarte bună, dacă scoteam un rezultat bun la Cluj, veneam noi favoriți. Dar nu e favorită vreuna, e meci de care pe care, trebuie să jucăm 95 de minute, să ne dorim, să nu ieșim dezamăgiți de pe teren, că am fi putut face mai mult.

Nu e ciudat că e Mutu la Rapid, e profesionist, își face meseria unde simte că e dorit și poate să ajute, cum a fost și la echipa națională, poate o să fie la Dinamo pe viitor. E ciudat că se joace la Mioveni, avem stadioane în București. Știam că Arcul de Triumf e doar pentru rugby, acum se poate și fotbal”, a declarat Gabriel Torje la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

Lasă un răspuns