Video I Dusan Urhin, prima reacţie după eşecul cu Rapid

Dinamo a fost învinsă de Rapid, scor 3-1, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Dusan Uhrin a avut un debut de coşmar în cel de-al treilea mandat pe banca tehnică a clubului nostru.

Elevii lui Uhrin jr. sunt pe loc de baraj, la 6 puncte în spatele lui CS Mioveni. Chiar dacă au mai rămas opt etape de disputat, antrenorul ceh şi-a pierdut speranţa că jucătorii lui Pelici mai pot fi ajunşi din urmă.

Uhrin s-a ferit să îşi critice fotbaliştii, dar a transmis un mesaj către conducere. E convins că s-au făcut greşeli mari în momentul în care s-a schimbat masiv lotul pe durata sezonului.

”Am făcut multe greşeli individuale. E imposibil să joci un fotbal bun după ce greşeşti în halul acesta. În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte bun, puteam să mai marcăm. Poate aşa era altceva. Nu vreau să vorbesc despre cine e vinovat, trebuie să analizez situaţia. O să vorbesc personal cu jucătorii, nu cu presa. O să vorbesc cu ei mâine, nu acum!

Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj, asta e tot! Trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. Ultima dată când am venit a fost o situaţie şi mai grea. Şi acum e grea! Avem mulţi jucători accidentaţi. Eu sunt realist, spun că trebuie să vorbim de baraj.

Sunt multe puncte diferenţă pentru cele 8 meciuri care au mai rămas. Dacă vrei să construieşti o echipă, nu poţi să schimbi atât de mulţi jucători. Dar aceasta nu este o întrebare pentru mine. Eu nu am foarte mult timp, nu pot să vorbesc după numai un singur meci. Fiecare meci este decisiv, fiecare! Cel cu Sepsi, la fel şi următoarele. Dacă jucătorii nu au încredere, nu avem cum să progresăm”, a declarat Dusan Uhrin după Rapid – Dinamo 3-1.

Alexandru Ioniţă a avut nevoie de numai trei minute pentru a marca. La scurt timp distanţă a contribuit la o nouă reuşită. A executat impecabil un corner şi Kait a făcut 2-0 în minutul 8. Vlad Morar a redus din diferenţă (11), după o fază gândită excelent de Gabi Torje, dar nu s-a putut bucura prea mult timp. În minutul 30 era deja 3-1 pentru Rapid. Adrian Bălan a profitat de un „cadou” incredibil făcut de goalkeeperul lui Dinamo.

  • Dinamo a rămas cu 9 puncte şi a ratat din nou şanse de a se distanţa de penultima clasată, Academica Clinceni.
Răzvan Grădinaru, discurs realist după derby-ul cu Rapid

Răzvan Grădinaru a spus că echipa are nevoie de puncte şi preferă să joace slab, dar să câştige.

”Ne cerem scuze fanilor, ştiu că meciurile uşor uşor se duc. Să ne îndepărtăm de Clinceni, să prindem barajul. Pentru că acesta este obiectivul. Ne cerem scuze fanilor. Ne pare rău că nu am reuşit să revenim. Unii dintre jucători poate nu rezistă la presiune. Sper ca meciurile viitoare să aducem puncte. Să jucăm prost şi să luăm puncte. Poate unii nu rezistă la presiune, retrogradarea e aproape, ne e frică. Suntem la un club mare şi sperăm să fie din ce în ce mai bine.

Este o greşeală, trebuia să îl scoatem noi din teren. Sper ca data viitoare să nu mai fie greşeli. Sper să fie 0-0 şi dăm gol în minutul 90. Dacă a ajuns să îmi fie frică de Clinceni, mă las de fotbal”, a spus Răzvan Grădinaru.

2 gânduri despre &8222;Video I Dusan Urhin, prima reacţie după eşecul cu Rapid&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s