Membru în Comitetul Creditorilor se teme pentru viitorul lui Dinamo în Liga 1

Rapid a câștigat după 13 ani și jumătate în fața lui Dinamo. Partida a contat pentru prima etapă din play-out, scor 3-1 și a rămas pe loc de baraj, cu nouă puncte.

Dusan Uhrin a recunoscut după eșecul cu Rapid că se pregătește pentru barajul de menținere în Liga 1. Cu toate acestea, nu puține sunt vocile care se tem că până și obiectivul acesta este în pericol.

Aflat deja la al treilea mandat în Ștefan cel Mare, antrenorul ceh nu mai reprezintă, totuși, o garanție pentru salvarea lui Dinamo. Astfel, Marian Iuhasz, cunoscut ca unul dintre cei mai potenți suporteri-investitori ai lui Dinamo, a transmis un mesaj total surprinzător prin intermediul playsport.ro.

Membru în Comitetul Creditorilor, Marian Iuhasz lasă de înțeles că se teme chiar și pentru locul locul 8 din play-out.

”Trebuie să vedeți că în repriza a doua am jucat. Din păcate avem jucători aduși de oameni care ne îngroapă. Cei patru de la Mediaș sunt buni.

Suntem la două puncte de Clinceni. Și au început să facă plăți…Sper să prindem barajul”, a transmis patronul firmei Delta Glass.

Dusan Urhin, după eşecul cu Rapid

Uhrin s-a ferit să îşi critice fotbaliştii, dar a transmis un mesaj către conducere. E convins că s-au făcut greşeli mari în momentul în care s-a schimbat masiv lotul pe durata sezonului.

”Am făcut multe greşeli individuale. E imposibil să joci un fotbal bun după ce greşeşti în halul acesta. În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte bun, puteam să mai marcăm. Poate aşa era altceva. Nu vreau să vorbesc despre cine e vinovat, trebuie să analizez situaţia. O să vorbesc personal cu jucătorii, nu cu presa. O să vorbesc cu ei mâine, nu acum!

Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj, asta e tot! Trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. Ultima dată când am venit a fost o situaţie şi mai grea. Şi acum e grea! Avem mulţi jucători accidentaţi. Eu sunt realist, spun că trebuie să vorbim de baraj.

Sunt multe puncte diferenţă pentru cele 8 meciuri care au mai rămas. Dacă vrei să construieşti o echipă, nu poţi să schimbi atât de mulţi jucători. Dar aceasta nu este o întrebare pentru mine. Eu nu am foarte mult timp, nu pot să vorbesc după numai un singur meci. Fiecare meci este decisiv, fiecare! Cel cu Sepsi, la fel şi următoarele. Dacă jucătorii nu au încredere, nu avem cum să progresăm”, a declarat Dusan Uhrin după derby-ul cu Rapid.

Marian Iuhasz este unul dintre fanii din DDB care au susținut financiar clubul în ultimii ani. Deși a virat zeci și chiar sute de mii de euro în conturile echipei, Iuhasz a preferat mai întotdeauna discreția și anonimatul.

A pompat sume enorme și a contribuit decisiv la supraviețuirea clubului, dar nu a ieșit niciodată în față, a ocolit camerele tv și a refuzat declarațiile.

Alături de un alt cunoscut mare suporter al lui Dinamo, Gheorghe Nițu, cunoscut ca „tata Nițu”, Marian Iuhasz a participat la mai multe decizii importante din viața clubului, inclusiv la celebra ședință cu Mircea Rednic, din iarna trecută.

Marin Iuhasz face parte dintre membrii votați în cadrul Comitetului creditorilor al SC Dinamo 1948 SA; Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo (președinte), Parc Hotel SA, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București și Centrul Medical Unirea SRL sunt ceilalți reprezentanți.

Lasă un răspuns